OBI4wan, Spotler Nederland en Squeezely samen verder als één organisatie

Spotler NL is een een data driven marketing software provider voor de Nederlandse markt.

1 maart 2024, 14:00 1832 x gelezen

OBI4wan, Spotler Nederland en Squeezely integreren hun operationele bedrijfsvoering en gaan verder als één organisatie onder de naam Spotler NL.

Alle drie de bedrijven zijn al geruime tijd onderdeel van de Spotler Group, een data driven marketing software provider met de focus op de Europese afzetmarkt. Met deze integratie versterken de bedrijven hun posities in de (Nederlandse) markt. Door de samenvoeging krijgt de organisatie meer slagkracht om de softwareoplossingen die het biedt op het gebied van e-mail marketing automation, social media monitoring en publishing, messaging, chatbots, crm en customer data platformen sneller te ontwikkelen, te integreren en de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen.

De nieuwe organisatie
Door de integratie ontstaat een organisatie waar ruim 120 professionals elke dag samenwerken aan de verdere ontwikkeling van de software, de organisatie en de groei in de (Europese) markt. De dagelijkse leiding komt in handen van Alexander de Ruiter (co-founder OBI4wan), die als CEO, de verantwoordelijkheid draagt voor de nieuwe Spotler NL organisatie.  Ook de founders van Squeezely, Ivo Lindhout en Tim Hoefnagel (BU Ecommerce Directors) spelen een belangrijke rol in het nieuwe Management Team van de nieuwe Spotler organisatie. De huidige Managing Director van het huidige Spotler Nederland, Mark van den Berg, zal binnen de Spotler Group de rol van Chief Marketing Officer (CMO) op zich nemen.

Het wordt klanten makkelijker en kostenefficiënter gemaakt om meerdere producten van de nieuwe Spotler organisatie te integreren, te gebruiken en te adopteren. CEO van Spotler NL, Alexander de Ruiter: ‘We helpen onze klanten met het bouwen van de meest effectieve marketing- en communicatie toepassingen, waarbij de effortless inzet van verschillende communicatiekanalen voor  in- en uitgaande interacties op basis van actionable klantdata centraal staat.’

Lee Chadwick, CEO van de Spotler Group en eindverantwoordelijk voor alle Spotler organisaties in Europa zegt tot slot het volgende over de operationele integratie: ‘We are incredibly happy to see that OBI4wan, Spotler Nederland and Squeezely are taking this step. We see that the market is consolidating and competition from international players is increasing. Through this new combined organisation forces bundling we offer a combination of high quality and innovative solutions. This gives us the opportunity to respond even better to market demands, to innovate faster and to achieve further growth.’

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!