Filters
  • Categorie

  • Tags

  • Auteur

Jongeren zien toekomst minder rooskleurig, depressiever na gebruik social media

Mediahuis, Wayne Parker Kent en MediaTest presenteren deze week de 6e editie van hun befaamde jaarlijkse Jongerenonderzoek.

Soeverein heersen over je eigen identiteit

Deel 4 van een zomerse bloemlezing uit het Marketingfacts Jaarboek 22-23. Zelf beschikken en besluiten over je data - hoe werkt de self-sovereign identity?

Webshops hebben een groot probleem

Online bestedingen aan producten dalen met dubbele cijfers. Vakanties en tickets stutten het algemene beeld.

Online bestedingen NL consumenten naar €8,2 miljard in Q1

De online bestedingen van NL consumenten komen in Q1 2022 op 8,2 miljard euro. Voor producten is er dit kwartaal geen groei, maar een krimp van 18%.

Waarom de gunfactor steeds belangrijker wordt voor ondernemers

Laat zien waarom je gepassioneerd bent over wat je doet, geef klanten de ruimte om feedback te geven en je bent hard op weg om zichtbaarder te zijn.

Marketingstrategie – De diagnose

Deel 1 van een zomerse bloemlezing uit het Marketingfacts Jaarboek 22-23. Wat bedoelt Ritson met Diagnose-Strategie-Tactiek?

In 6 seconden 8 brand assets: De psychologische kracht van Nespresso’s marketingmachine

Nespresso heeft het niet alleen voor elkaar gekregen om de willingness to pay van koffie te vervijfvoudigen (reken maar eens de kiloprijs terug).

Het promoten van gezonde voeding via fitfluencers: Effectief of niet?

Social media influencers worden steeds vaker ingezet om een gezonde levensstijl te stimuleren. Met name zogenaamde ‘fitfluencers’ worden vaak benaderd.

Apple pakt z’n koppositie terug als ’s werelds meest waardevolle merk

De gezamenlijke waarde van 's werelds Top 100 meest waardevolle merken is het afgelopen jaar met 23% gestegen. Adyen als enig Nederlands merk opgenomen in de BrandZ Top 100 van Kantar.

Gratis Webinar: De Psychologie van Breinvriendelijke Schapinrichting 🧠

Hoe verwerken klanten het schap in de winkel? Schrijf je vandaag nog in voor ons gratis webinar de Psychologie van Breinvriendelijke Schapinrichting!

5 manieren om uitstelgedrag effectief aan te pakken

Dat artikel schrijf ik volgende week wel. Het voorbereiden op die belangrijke bijeenkomst doe ik later. Herkenbaar? Wees gerust, je bent niet de enige. Iedereen vertoont regelmatig uitstelgedrag.

Unieke inzichten uit de Neuro Concept Test van Even Apeldoorn Bellen

Herken je dit? Er komt een nieuwe reclame en er worden concepten gemaakt. En dan moet je kiezen. Maar hoe maak je de juiste beslissing?