Disclaimer

Marketingfacts B.V., hierna te noemen Marketingfacts, verleent hierbij toegang tot marketingfacts.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Marketingfacts en derden zijn aangeleverd. Marketingfacts behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan jou mededeling te hoeven doen.

De informatie op marketingfacts.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Marketingfacts.

Beperkte aansprakelijkheid

De op marketingfacts.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Marketingfacts.

In het bijzonder zijn alle prijzen op marketingfacts.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard en op basis ervan zal geen overeenkomst tot stand komen.

Marketingfacts zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom liggen bij Marketingfacts, haar bloggers en adverteerders (alle rechten voorbehouden), tenzij anders vermeld. Voor gebruik van content kun je contact opnemen met de redactie.

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!