Filters
  • Categorie

  • Tags

  • Auteur

SEO gaat verder dan het toevoegen van content aan je website

Je bent weken bezig geweest met een fraai webdesign, de eerste teksten staan live; wanneer weten de eerste bezoekers mijn website te vinden?

Jongeren zien toekomst minder rooskleurig, depressiever na gebruik social media

Mediahuis, Wayne Parker Kent en MediaTest presenteren deze week de 6e editie van hun befaamde jaarlijkse Jongerenonderzoek.

Wat is de volgende stap in jouw carrière?

Het vakgebied digital marketing is continu in beweging. Hoe ziet de toekomst van jouw carrière eruit?

CX metrics zijn toe aan een make-over

De huidige, vaak door NPS gedomineerde praktijk van het meten van klantervaringen biedt enkel een achteruitkijkspiegel. Dat kan anders.

Soeverein heersen over je eigen identiteit

Deel 4 van een zomerse bloemlezing uit het Marketingfacts Jaarboek 22-23. Zelf beschikken en besluiten over je data - hoe werkt de self-sovereign identity?

Webshops hebben een groot probleem

Online bestedingen aan producten dalen met dubbele cijfers. Vakanties en tickets stutten het algemene beeld.

ReclameReview: De huisdierenlijn van Gucci

Fans van haute couture kunnen vanaf nu ook hun huisdieren aankleden met Gucci. De allereerste dierencollectie van het modemerk is een feit.

Hoe betekenisvolle merken groots scoren bij Cannes Lions

Er gebeurt iets magisch aan de Franse kust. Dompel je onder in de vele casefilms met indrukwekkende cijfers en creatieve concepten, dan zal meer blijven plakken dan enkel een flinke dosis inspiratie.

Online bestedingen NL consumenten naar €8,2 miljard in Q1

De online bestedingen van NL consumenten komen in Q1 2022 op 8,2 miljard euro. Voor producten is er dit kwartaal geen groei, maar een krimp van 18%.

Linkedin lanceeert business manager, YouTube shorts steeds populairder

Er gebeurt veel in het social medialandschap en als marketeer wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Gelukkig is er de social update van juni 2022!

Top Marketing Tour bij Too Good to Go: Het meest inspirerende bedrijf van Nederland

Donderdag 30 juni staat er weer een mooi evenement voor alle NIMA Young Professionals op de planning. We gaan naar Too Good to Go!

Ik Google niet meer. Ik TikTok.

In Metagids #28 bespreekt Sander Duivestein de verschuiving in zoekgedrag naar TikTok. Is Google's zoekmachine zijn mojo kwijt?