Filters
  • Categorie

  • Tags

ReclameReview: Gorillas weet wat Nederland wil

Vorige week hadden we een concullega in deze rubriek, nu is het de beurt aan Gorillas om zich te profileren als dé boodschappen-app van Nederland voor als je snel iets bezorgd wilt hebben. Ze weten namelijk precies wat Nederlanders bestellen.

Zo ontwerp je een succesvolle direct mail

Hoe bepalend is de vormgeving van je direct mail voor het succes ervan? En welke uiterlijke kenmerken hebben het meeste effect?

Marketing begint met Dorkas en eindigt met Dorkas

De CMO en Executive Vice President van Rabobank is uitgeroepen tot Marketeer of the Year-nieuwe stijl en dat is volledig terecht

Dubbele identiteit vergt balanceerkunst

Als de identiteit eigenlijk uit twee tegenstrijdige identiteiten bestaat, kan dat problemen geven bij hoe stakeholders de organisatie begrijpen en waarderen.

Handleiding: zo maak je een nieuwe Marketingfacts-website

Met mijn team ontwikkelde ik de nieuwe Marketingfacts-website. Een kijkje in de keuken van in dit mooie project. Incl. 10-stappen handleiding.

Gratis webinar: De kracht van branded entertainment op YouTube

Ben je een (brand)publisher en zoekende naar nieuwe, creatieve manieren om jouw merkvoorkeur te vergroten? Start met branded entertainment content op YouTube! Klaar om uren aan kijktijd op YouTube te generen?

De 10 meest waardevolle voordelen van een rebranding

Bij een rebranding of merkupdate draait het in de kern natuurlijk om verbeterde merkprestaties. Bij een fusie of afsplitsing in zekere zin ook, maar de aanleiding is daar anders.

Google I/O 2022: Ctrl-F Voor Het Echte Leven

Een paar keer overgeslagen vanwege corona; de aankondigingen stelden de afgelopen jaren weinig voor, maar dit jaar startte CEO Sundar Pichai Google I/O weer met een keynote voor live publiek!

Zo ontwerp je een succesvolle direct mail

Hoe bepalend is de vormgeving van je direct mail voor het succes ervan? En welke vormgevingskenmerken hebben het meeste effect?

Marketingfacts is helemaal nieuw!

Ha, de dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier. Of daar. Nou ja. Marketingfacts heeft eindelijk een nieuwe site. HIHAAAAA!

Sociale media radicaliseren iedereen

Middels een eigen beeld- en taalcultuur wordt op social media en op internetfora een realiteit gecreëerd waar anoniem keiharde grappen gemaakt worden.

Nieuwe regels voor reviews en strengere informatieplicht voor online verkopers

Heb je vrienden en familie gevraagd een 5 sterren review achter te laten zonder dat ze iets bij je gekocht hebben of heb je wel eens een (onterechte) slechte review verwijderd? Of reviews ingekocht?