Filters
  • Categorie

  • Tags

  • Auteur

Product Placement is een bedrijfstak van 23 miljard

Branded Entertainment begon twintig jaar geleden te schrijven over productplaatsing in tv-programma’s - nu is dat een trend. Alweer.

Influencer marketing in de Benelux, met de focus op Nederland: De eerste studie is nu uit!

Influencer marketing biedt belangrijke mogelijkheden voor merken, bureaus en media. Maar wat is de werkelijke plaats ervan in het hart van marketingstrategieën in de Benelux?

De groeistrategie van Holie: De gevestigde orde uitdagen

Bij Holie dagen ze de grote corporates uit. Wie produceert nu eigenlijk écht een gezond ontbijt?

BeReal of Somewhere Good; Wát wordt Next Big Social Thing?

Iedere 6 jaar zorgt een nieuw groot platform voor een revolutie in het social media-landschap. Wat wordt de opvolger van Snapchat en Tiktok?

Het NIMA Marketingfacts Jaarboek 2022-2023 is los

Uitgegroeid tot een breed Jaarboek over héél marketing, voor zover mogelijk. Met nog altijd veel aandacht voor innovatie, dus ook veel need to know-digital. Het boek 2022-2023 is NU verkrijgbaar!

Maak je business 5 Star met Ninke van der Leck (5 Star Business)

Op plek 2 in 24 uur! Dit is mijn vrouw Ninke. Ze mag zich naast business coach nu ook auteur noemen, want vorige week vrijdag kwam haar boek ‘5 Star Business’ uit.

De volgende stappen na een jaar FC Mediacircus

Een jaar en 50 shows geleden zijn Robert Maaskant, Jos Govaart en ik begonnen met FC Mediacircus; een podcast over sport, media en business. Tijd voor een paar harde lessen over het opbouwen van een publiek. Uiteraard mogen jullie meelezen.

The Best of NIMA gaat prijsstunten (maar echt)

Kostprijs voor deelname ligt niet vast maar wordt eerst via veiling onderzocht.

Experience Economy, marketing of HR?

Excursie 9 Virtual Experience World Tour, met Mirella Kleijnen - Hoe klachtafhandeling verschoof naar het realiseren van een exceptionele klantbeleving.

Wat doet een podcast voor een adverterend merk?

NRC Media en Mindshare deden onderzoek: 'Intuïtief voelen we allemaal wel aan dat het effect zal sorteren, maar feitelijke bewijsvoering was er nog niet.'

Transparantie tonen met content: Zo doe je dat

Transparant doe je niet, dat ben je. Maar hoe laat je zien dat je transparant bent? Met boeiende content.

Attentie: Freelance content makers en content managers!

Bij Contentoo werken we momenteel hard aan ons volgende trendrapport, 'Content Marketing Teams 2022'. Het zal zich richten op de dynamiek van zowel het managen als het werken binnen internationale contentteams. En we hebben jouw hulp nodig!