Filters
  • Categorie

  • Tags

  • Auteur

De grappigste 1april-grappen van 2023

Een onvolledig maar evengoed best volledig overzicht van communicatie rond de moeder aller inhakers. Met veel dank aan de MF-lezers die meehielpen bij het speuren. Blijf sturen: De beste 1 aprilgrappen van 2023.

Waarom een promotiestrategie een vereiste is voor effectieve contentmarketing

Ken je dat verhaal van die geweldige blogpost die niemand las? 10 tips voor een effectieve promotiestrategie.

De ‘verborgen’ politieke campagne van de BBB

Beloven, Beïnvloeden, Binnenhalen. Onbewust werd de kieswet omzeild die zegt dat er niet eerder dan drie weken voorafgaand aan de verkiezingsdag geadverteerd mag worden.

Content marketing bij Philips en trends voor 2023

Overdag is hij content strateeg bij Philips en na z'n werk is hij druk met het Genootschap van Contentstrategen. Freek Janssen stapte in 2008 de wondere wereld van content marketing binnen. In deze podcast deelt hij zijn learnings.

Hoe maak je content voor de hele wereld? Met Maurice Wenneker (PAKT)

Maurice Wenneker is mede-eigenaar van het snelgroeiende filmproductiebedrijf PAKT (met een k). Lang was het Wenneker punt tv maar toen er meer bedrijven bijkwamen was die naam niet meer houdbaar.

Zijn kunstwerken gemaakt door kunstmatige intelligentie minder creatief?

Kunstwerken die gemaakt zijn met behulp van kunstmatige intelligentie worden vaak als minder creatief gezien dan werken die door mensen zijn gemaakt. Dit komt vooral voor bij mensen die vinden dat creativiteit exclusief aan de mens is voorbehouden, zij vinden dit mogelijk bedreigend omdat het hun wereldbeeld uitdaagt.

AI Bert. Gewoon in WhatsApp

'Voeg AI Bert als vriend toe en je kunt gewoon onmiddellijk een chat met deze tool starten. Zo slim!'

Zelf (visuele) content maken met AI? Leer het van de experts

Op dinsdag 21 maart gaan we het helemaal anders doen: sessie 12 van het Genootschap van Contentstrategen is face-to-face en in de vorm van een workshop!

Machtig mooi merk – Mepal

NIMA Regio Oost & Brand Design presenteren fijne marketingcase met hoofdrol voor rebranding en e-commerce

Ambacht verdwijnt? Ook Marketeers worden operators, maar wel unieke

Ja, ook marketeers worden door AI 'operators'. Door de aard van het marketingwerk zal het nog steeds belangrijk zijn WIE die operator is.

Content creatie in een B2B niche

Bouke Vlierhuis noemt zichzelf een trainer, presentator en adviseur, maar het grootste deel van de week schrijft hij marketingteksten voor IT-bedrijven.

Merkmanagement & Influencers: Van vrijblijvend naar gedegen

Nu influencers stevig positie hebben veroverd in de marketingmix lijkt blind vertrouwen op de tips van een PR-bureau niet langer het beste uitgangspunt.