Filters
  • Categorie

  • Tags

  • Auteur

Marketeer als verbinder en motivator, om de wereld mooier te maken

Interview met Mike Moolenbel: ‘Moderne marketing is gericht op wat je aan waarde kunt toevoegen, niet langer alleen voor de eigen organisatie, maar ook voor het milieu en de maatschappij.'

Hedoniflation, nieuw woord voor oud marketingprobleem. En de oplossing.

We hebben de neiging om te wennen aan zaken die we regelmatig ervaren, waardoor de impact ervan op ons geluksniveau of onze tevredenheid afneemt

Over koopknoppen en reptielenbreinen

NIMA Lunchbreak 3/23: Astrid Groenewegen, Guy van Liemt en Mark de Bruin spraken over de kunst, het gevaar en the fine art of 'Gedrag Ontwerpen'.

Marketing the Rainbow: diversiteit in speelgoed, jong geleerd…

Omdat de maatschappij steeds diverser wordt is het een goed idee om dit ook in je MarCom tot uiting te laten komen. Oók bij speelgoed.

Branding is bullshit

Het kan je niet ontgaan zijn: Nederland is een nieuw telecommerk rijker. De jongeling heet Odido en is het resultaat van het samengaan van T-Mobile en Tele2.

De Betekenis van Rijkdom

Met geld is alles te koop! Niet dus. Velen van ons weten dat.

Odido: Eigenlijk niets bijzonders

Laten we wel wezen, mobiele provider zijn is echt geen rocket science.

Too Good To Go is écht Too Good

Anti-verspillingsplatform Too Good To Go is voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot meest Inspirerende organisatie voor Nederlanders. Dat is mooi en tegelijkertijd reden tot zorg.

Zalige Zuinigheid wordt nieuwe consumententrend

Zuinigheid kan helpen een duurzamere wereld te bereiken. Daarbij blijkt uit ons Prosumer-onderzoek dat veel consumenten daar ook daadwerkelijk voor openstaan. Merken kunnen er maar beter aan wennen.

Thought leadership vereist uitzonderlijke content. Maar hoe produceer je die?

Tweederde van alle zakelijke beslissers klaagt over inferieure thought leadership content. Maak niet dezelfde fouten als veel concurrenten.

Hoe voorkom je pinkwashing?

Nu de Pride-maand voorbij is, wordt het stil rondom LHBTI+ en inclusievere communicatie. Terwijl dit het hele jaar door natuurlijk relevant blijft. Hoe blijf je als merk oprecht betrokken?

T-Mobile wordt Odido, kan het erger?

Nieuwe merknamen doen vaak een hoop stof opwaaien, zo ook die van de Duitse PTT afgelopen week. Wat vind jij - achteraf - de meest bizarre of onbegrijpelijke naamsverandering ooit?