Colofon

Sinds de oprichting in 2002 heeft Marketingfacts zijn positie als hét Nederlandstalige kennisplatform op het gebied van interactieve marketing steeds verder versterkt. Wij gaan niet voor het snelle nieuws. De focus ligt volledig op het delen van kennis, ervaring en cases, gericht op de ontwikkeling van de (online) marketingprofessional.

Voor Marketingfacts.nl schrijven op jaarlijkse basis circa 300 bloggers. Dit zijn stuk voor stuk experts op hun vakgebied. Hiermee bestrijken wij het brede spectrum van online marketing.

Maandelijks trekt Marketingfacts.nl zo’n 185.000 unieke bezoekers. Dit staat nog los van het bereik via e-mailnieuwsbrieven en de sociale kanalen. Daarnaast deelt Marketingfacts zijn kennis via het Marketingfacts Jaarboek en een eigen vacaturebank voor (online) marketeers.

Redactie

Hoofdredacteur: Imke Walenberg

BBP Media

BBP Media is aandeelhouder van Marketingfacts. BBP is een onafhankelijk B2B-mediabedrijf dat al ruim 25 jaar gespecialiseerd is in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richt het zich op ondernemers en professionals in marketing, de e-commerce en in customer service. BBP Media is onder meer uitgever van MarketingTribune, Twinkle en CustomerFirst.

Adverteren

Marketingfacts en BBP Media bieden adverteerders een unieke mogelijkheid zich middels crossmediale campagnes (websites, nieuwsbrieven, magazines en events) te presenteren aan marketing-, communicatie- en e-commerceprofessionals. Voor meer informatie over de mogelijkheden om te adverteren of voor het opzetten van andere commerciële samenwerkingen, verwijzen we je graag naar de betreffende pagina.

Adresgegevens

Marketingfacts BV
Beneluxlaan 2C
3446 GR Woerden
(0348) 485 086

redactie@marketingfacts.nl

Bank: NL65 RABO 0112 9630 48
KvK: 0915 42 86

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!