Filters
  • Categorie

  • Tags

  • Auteur

Mening graag: Wát staat er op de European Marketing Agenda 2024?

NIMA zoekt respondenten groot internationaal onderzoek - Ja jij! (10 minuten). De insights die het onderzoek oplevert zullen van invloed zijn op het NIMA-programma en jij krijgt het rapport.

Digital Humans: 12 insights over deze innovatieve vorm van klantcontact

De inzet en toegevoegde waarde van Digital Humans wordt zeker gedragen, maar het is duidelijk dat er goed gekeken moet worden naar de situatie waarin dat gebeurt, zodat de effectiviteit optimaal is.

Charida Dorder wint PIM Marketing Literatuur Prijs 2023

'AI in Marketing wordt door vakjury beoordeeld als het meest vernieuwende en relevante boek. Het is een wake-up call en een AI-praktijkhandleiding in één.'

Werk aan de B2B-marketingwinkel!

Verslag van het NIMA B2B Xchange evenement, 23 november in Breda.

De Metagids #86 – LLMs zijn het nieuwe besturingssysteem

De manier waarop we informatietechnologie gebruiken en bevragen, ondergaat dankzij kunstmatige intelligentie een revolutionaire verandering.

Gebruiken we binnenkort allemaal een “AI Pin”?

Terug van weggeweest op Marketingfacts: Een verse 'Week van Gert Koot' met een wekelijkse update van Nieuws met Van Alles over van Alles. Wel lekker veel marketing, media en mooie dingen.

De schitterende toekomst van marketing met Maarten Ectors

Innovator Maarten Ectors is iemand die meerdere prijswinnende patenten op zijn naam heeft staan. Een echte Willie Wortel.

Eén metaverse brengt nog geen burgerparticipatie

Welke lessen kunnen we leren van tientallen jaren burgerparticipatie en het gebruik van digitale middelen?

‘Service wordt de nieuwe marketing’

Interview met Hans Molenaar over een verse jaargang héle goeie marketingboeken: 'Wat mij betreft mag de night of the marketingnerds er komen. Ik ben van de partij.’

De Metagids #85 – Het Dilemma van OpenAI: Creatie versus Consequentie

De druk om producten te commercialiseren botste met de missie van het bedrijf, en zorgde voor een onhoudbare verdeeldheid onder het leiderschap.

De gemiddelde B2B-marketeer is een dozenschuiver

Dezelfde marketingcase, drie verschillende oplossingen.

Digitale Hub voor kennis over management

Aan de hand van artikelen, video's en een overzicht van kennisexperts wil RSM Discovery een brug slaan tussen theorie en praktijk.