Filters
  • Categorie

  • Tags

  • Auteur

Hoe spelen met LEGO ons kan helpen de toekomst te verbeelden

Ik had al wel gehoord van het gebruik van LEGO in zakelijke workshops, maar had het nog niet eerder 'live' meegemaakt. Het blijkt een erg effectief proces om dialoog en reflectie aan te moedigen en om probleemoplossing en creatief denken bij de deelnemers te stimuleren.

‘New York Pizza is hét perfecte merk om te experimenteren met innovatieve online marketingacties’

Het geheim van de langdurige samenwerking tussen New York Pizza en de Level Up Group?

Deepfakes vol goede bedoelingen

De Metagids #23 - Vol goede bedoelingen. "Laat je hart spreken!" Met deze indringende oproep probeert de Rotterdamse politie de cold case van Sedar Soares op te lossen. Op 13-jarige leeftijd werd de jongen tijdens een sneeuwballengevecht dood geschoten.

Paarden die je mail beantwoorden

Paarden die je mail beantwoorden. Meubels die je makkelijk kunt verdelen als een relatie stopt. Apestaartjaren uit België. Granfluencers. En alle ontwikkelingen in de podcast markt. Dit is een nieuwe week van Koot!

Deepfakes maken – Het eerlijke verhaal

Met de vrije toegang tot deepfaketechnologie wordt het steeds makkelijker om op een overtuigende manier audio- en videomateriaal te manipuleren of vanuit het niets te genereren.

Handleiding: zo maak je een nieuwe Marketingfacts-website

Met mijn team ontwikkelde ik de nieuwe Marketingfacts-website. Een kijkje in de keuken in dit mooie project. Incl. 10-stappen handleiding.

Sociale media radicaliseren iedereen

Middels een eigen beeld- en taalcultuur wordt op social media en op internetfora een realiteit gecreëerd waar anoniem keiharde grappen gemaakt worden.

Nooit meer inloggen

Raken we eindelijk verlost van al die ellende rondom wachtwoorden? Hoeveel harder groeiden de Amerikaanse podcast-advertenties in 2021 dan de totale internetadvertentiemarkt?

'Web3 draait digitale grondrechten de nek om'

Metagids #21: Crying filter, Paris Hilton brengt Bored Ape karakter tot leven en Echt en nep dwars door elkaar in…

Marketing Copy door 'Jasper het algorithme'

Koot schrijft in zijn wekelijkse Week van Koot onder meer over 'Blind', de wereldwijde roddelsite voor tekkies, zoekend naar een nieuwe…

Datagraphs – het trucje van de grote jongens

Wek vertrouwen door uit te leggen wat je doet en in een taal die consumenten kunnen begrijpenHet realtime verzamelen van…

De 5 klantvoordelen van Web3

Web 3 als gebruikersgerichte aanpassing van het internetDe afgelopen weken heb ik veel gelezen over Web3, een onderwerp dat mij…