Filters
  • Categorie

  • Tags

  • Auteur

Zo werken die nieuwe creatieve AI-systemen

Waarom de nieuwe text-to-image tools ontwerpers en digitale creators in extase brengen.

Linkedin lanceeert business manager, YouTube shorts steeds populairder

Er gebeurt veel in het social medialandschap en als marketeer wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Gelukkig is er de social update van juni 2022!

Ik Google niet meer. Ik TikTok.

In Metagids #28 bespreekt Sander Duivestein de verschuiving in zoekgedrag naar TikTok. Is Google's zoekmachine zijn mojo kwijt?

Product Placement is een bedrijfstak van 23 miljard

Branded Entertainment begon twintig jaar geleden te schrijven over productplaatsing in tv-programma’s - nu is dat een trend. Alweer.

Van influencers naar creators

De Metagids #27 - Vaak wordt er lacherig gedaan over influencers, wanneer ze zich weer eens in allerlei onmogelijke bochten wringen en een duckface opzetten om het "perfecte" plaatje te schieten.

BeReal of Somewhere Good; Wát wordt Next Big Social Thing?

Iedere 6 jaar zorgt een nieuw groot platform voor een revolutie in het social media-landschap. Wat wordt de opvolger van Snapchat en Tiktok?

Brian Solis (Salesforce): “Marketing kan zich heruitvinden als Customer Experience discipline”

In aanloop naar The Next Web 2022 (vandaag en gisteren) sprak ik met Brian Solis, keynote speaker, onderzoeker, ex-Forrester. Een mooi weerzien, na een jaar of 12.

Hoe de energietransitie en digitalisering elkaar kunnen versnellen

Digitalisering en verduurzaming vullen elkaar op meerdere manieren aan. De een faciliteert de ander, de een versterkt de zwakke plekken van de ander. Hoe werkt dat?

Datagedreven Digital Out of Home: 5 voorbeelden van Nederlandse campagnes

Een van de meest veelbelovende dingen van Digital Out of Home is de mogelijkheid om data triggers te gebruiken om de relevantie van buitenreclamecampagnes te vergroten. In dit artikel vijf toepassingen door Nederlandse merken.

Hoe blockchain het internet kan redden

In dit interview spreken we in aanloop naar Friends of Search 2022 met Sebastiaan van der Lans (Trusted Web Foundation), de bedenker van timestamping voor een betrouwbaar web.

8 slimme growth hacks die jouw bedrijf zullen laten groeien

Waar begin je met het optimaliseren van je marketingcommunicatie strategie? Pas deze 8 slimme growth hacks toe die jouw bedrijf vandaag al zullen laten groeien.

The Best of NIMA gaat prijsstunten (maar echt)

Kostprijs voor deelname ligt niet vast maar wordt eerst via veiling onderzocht.