Filters
  • Categorie

  • Tags

  • Auteur

Merken in loyaliteitscrisis? Dit is de sleutel tot consumentenhart

In een wereld waar de economische onzekerheid regeert en de kosten van het levensonderhoud maar blijven stijgen, staat klantloyaliteit meer dan ooit onder druk. Het recente marktonderzoek uitgevoerd door Comarch in samenwerking met VOLT District, werpt een onthullend licht op deze uitdagingen.

De vijf belangrijkste customer experience trends voor 2024

Ontdek de essentiële trends voor 2024 in het Customer Experience Trendrapport van Beeckestijn Business School.

Leer hoe je meer uit je data kunt halen met ons handige infographic

Wanneer heb je voor ’t laatst echt goed gekeken naar de opbouw van je klantenbestand? Enig idee hoeveel gegevens je opslaat, waar je die opslaat en wat je precies wel en niet weet van je contacten? Tijd om je data weer eens in te duiken.

Het Act Good Report: Geweldig om het goede te doen

Het Act Good Report is een samenwerking tussen Act Responsible en Warc en viert de beste creatieve campagnes op het gebied van sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid.

Aldi heeft door AI gecreëerde nieuwe reclamestem

Aldi heeft een nieuwe stem voor zijn radio- en tv-reclames. Deze voice-over is gecreëerd door AI op basis van het stemgeluid van tien medewerkers van de discounter.

De jeugd beschermen? Neem een voorbeeld aan TikTok China

Kun je vanavond deze pasta maken? Mijn 15-jarige dochter stuurt een TikTok-video van 10 seconden hoe je de lievelingspasta van supermodel Gigi Hadid maakt.

3 verschuivingen in de customer journey

HubSpot heeft recent onderzoek gedaan naar de sales trends van 2024. Wat blijkt? De customer journey verschuift naar self-service. En er zijn nog twee belangrijke verschuivingen.

SEO winnen met voorradigheid zonder benadelen van gebruikerservaring

Voorradigheid zien op productpagina’s zonder voorraad is frustrerend voor je klanten. Hoe los je dit op, zonder je SEO-waarde, autoriteit en omzet te verliezen?

Deal Buckaroo en ABN AMRO: begin van revolutie in bankenland?

Pasgeleden maakte ABN AMRO bekend dat het de verwerking van pintransacties in winkels overdraagt aan payment service provider Buckaroo. Dit zou het begin kunnen zijn van een langverwachte revolutie in de wereld van bankieren.

Tekort aan talent dwingt organisaties tot bijscholing

In de krappe arbeidsmarkt hebben organisaties moeite nieuwe talenten te werven en om medewerkers te behouden. Zo verlaat 27 procent een bedrijf alweer binnen het eerste jaar. Wat kun je doen?

De naadloze integratie van CSRD in de gehele keten

Verken de essentiële bijdrage van marketeers aan duurzaamheid en bewust consumeren, met een focus op het Net Positive concept en zijn invloed op bedrijfsstrategieën, waaronder die van IKEA.

Somnox wil wereldwijd slaapprobleem helpen oplossen

Een op de vijf Nederlanders slaapt slecht door onrust, piekeren of stress. Julian Jagtenberg – destijds een jonge ingenieur bij de TU-Delft – was ervan overtuigd dat dat probleem op te lossen is door de ademhaling te reguleren, en dat technologie daarbij kan helpen.