Filters
  • Categorie

  • Tags

  • Auteur

NIMA zoekt respondenten groot internationaal onderzoek (5 minuten)

De insights die het onderzoek oplevert zullen ook van invloed zijn op het NIMA-programma.

Marketingfacts is jarig – Twintig jaar jong

Een beetje controversiële posting hengelde zo honderd reacties binnen. Tot diep in de nacht werd er gesteggeld, al dan niet met een paar glazen achter de kiezen. 

Een nieuw marketingperspectief op groei

Marketing als kind van de economie

Marketing, Duurzaamheid en de gemakkelijke waarheid

Terugkijken: Maken we ons ‘als vak’ schuldig aan wensdenken en ligt die relatie tussen marketing en ‘goed doen’ helemaal niet zo voor de hand?

Anokyewah en Brand Flu nieuwe bestuursleden Platform Innovatie in Marketing

Vandaag zijn twee nieuwe bestuursleden aangetreden bij Platform Innovatie in Marketing (PIM): Abena Anokyewah (GVB) en Monique Brand Flu (Buma/Stemra).

Het NIMA Marketingfacts Jaarboek 2022-2023 is los

Uitgegroeid tot een breed Jaarboek over héél marketing, voor zover mogelijk. Met nog altijd veel aandacht voor innovatie, dus ook veel need to know-digital. Het boek 2022-2023 is NU verkrijgbaar!

The Best of NIMA gaat prijsstunten (maar echt)

Kostprijs voor deelname ligt niet vast maar wordt eerst via veiling onderzocht.

Plantenga en Romano – Van den Hoek in NIMA-RvT

Er waren twee plaatsen vacant. Daarvoor worden professionals gezocht die hun sporen in marketing, communicatie, sales én bij NIMA ruimschoots hebben verdiend.

Netto mediabestedingen 2021 gestegen naar 5,34 miljard euro

De totale netto mediabestedingen van 2021 stegen per saldo met ruim 950 miljoen euro met internet, televisie, radio, dagbladen en out of home als grootste drijvers blijkt uit nog te publiceren onderzoek van Nielsen.

Marketing begint met Dorkas en eindigt met Dorkas

De CMO en Executive Vice President van Rabobank is uitgeroepen tot Marketeer of the Year-nieuwe stijl en dat is volledig terecht

Marketingfacts is helemaal nieuw!

De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier. Of daar. Nou ja. Marketingfacts heeft eindelijk een nieuwe site. HIHAAAAA!

Álles over marketing in het nieuwe Jaarboek

Opstelling is rond: Er zit weer een kloek printje aan te komen.Het nieuwe NIMA Marketingfacts Jaarboek is onderweg. Met de…