Filters
  • Categorie

  • Tags

  • Auteur

Lidl stapt groots en meeslepend in EK voetbal

Lidl wil partnerschap met UEFA aangrijpen om het belang van vers fruit en verse groenten, en de voordelen van sport en beweging te benadrukken.

Pinterest Advertising in 2023

Pinterest wordt nog wel eens "vergeten" als we het hebben over social media en de advertising mix. Genoeg redenen om dit platform beter te bestuderen.

Tv-adverteerders geven meer geld uit dan ooit

Aantal kijkers naar televisie neemt gestaag af, dus gaat de prijs van reclameruimte omhoog.

NIMA Marketingfacts Jaarboek krijgt een hoofdstuk 0

We zitten redactiebreed nogal in de ‘diagnose-fase’ en dan niet alleen de diagnose van data die je uit je eigen base trekt, maar ook de data die ontbreekt.

Kiloknallen met vleesvervangers

Week Zonder krijgt flink vlees op de botten. Producenten en retailers pakken massaal uit en ineens is de P van Prijs een argument

Kan Twitter de verkiezingsuitslag beter voorspellen dan Maurice de Hond?

Tien jaar geleden leek het voorspellen van de verkiezingsuitslag op basis van sociale media in staat om de traditionele peilingen te verslaan. Sindsdien zijn de resultaten wisselend.

Zijn kunstwerken gemaakt door kunstmatige intelligentie minder creatief?

Kunstwerken die gemaakt zijn met behulp van kunstmatige intelligentie worden vaak als minder creatief gezien dan werken die door mensen zijn gemaakt. Dit komt vooral voor bij mensen die vinden dat creativiteit exclusief aan de mens is voorbehouden, zij vinden dit mogelijk bedreigend omdat het hun wereldbeeld uitdaagt.

De opkomst van VTubers: Zijn de populairste influencers straks virtueel? 

Toen de eerste video van YouTuber Kizuna AI aan het einde van 2016 online kwam, was dit het begin van een nieuwe ontwikkeling.

De kracht van post als onderdeel van de mediamix

Aandacht is voor marketeers altijd al een kostbaar goed geweest, maar nog nooit was aandacht zo moeilijk naar je toe te trekken.

De award valt niet ver van de boom

Er blijken alleen maar winnaars.

“We proberen een steeds belangrijker onderdeel te zijn in het werkende leven van de communicatie­professional”

Al meer dan honderd jaar is Media Info Groep specialist in media monitoring. Wat ooit startte als een knipseldienst is nu een full service bureau dat de volledige mediawereld in kaart brengt.

Dat is zó Instragrammable!

Hoe het design van een ruimte indirecte reclame kan bevorderen.