Filters
  • Categorie

  • Tags

  • Auteur

Wat is de volgende stap in jouw carrière?

Het vakgebied digital marketing is continu in beweging. Hoe ziet de toekomst van jouw carrière eruit?

Nationale Marketing Benchmark: Winnaars investeren in ontwikkeling

Winnende merken zijn meer tevreden over de marketingcompetenties van hun medewerkers.

Het NIMA Marketingfacts Jaarboek 2022-2023 is los

Uitgegroeid tot een breed Jaarboek over héél marketing, voor zover mogelijk. Met nog altijd veel aandacht voor innovatie, dus ook veel need to know-digital. Het boek 2022-2023 is NU verkrijgbaar!

Digitale transformatie en digitale marketing strategie: de verschillen

Sommigen zijn aan de slag gegaan met een digitale marketing strategie. Anderen willen zich geheel digitaal transformeren. Wat zijn de verschillen en de overeenkomsten?

Experience Economy, marketing of HR?

Excursie 9 Virtual Experience World Tour, met Mirella Kleijnen - Hoe klachtafhandeling verschoof naar het realiseren van een exceptionele klantbeleving.

Controverse heeft het allemaal

Bij Sanquin komt een aantal belangrijke nieuwsfactoren samen. Het is journalistiek interessant als er iets wankelt bij zo’n belangrijke organisatie.

Plantenga en Romano – Van den Hoek in NIMA-RvT

Er waren twee plaatsen vacant. Daarvoor worden professionals gezocht die hun sporen in marketing, communicatie, sales én bij NIMA ruimschoots hebben verdiend.

Marieke Heesakkers is Beste Brabantse Marketeer 2021

Marketing & culture manager bij Berkvens Deursystemen Marieke Heesakkers is woensdagavond uitgeroepen tot winnaar van de Beste Brabantse Marketeer 2021. Onze Luuk zat namens Marketingfacts en NIMA ook in de jury.

Hoe spelen met LEGO ons kan helpen de toekomst te verbeelden

Ik had al wel gehoord van het gebruik van LEGO in zakelijke workshops, maar had het nog niet eerder 'live' meegemaakt. Het blijkt een erg effectief proces om dialoog en reflectie aan te moedigen en om probleemoplossing en creatief denken bij de deelnemers te stimuleren.

De zes grootste problemen van contentteams die willen innoveren

Dit zijn de zes grootste uitdagingen op het gebied van innovatie bij contentteams. Vermijd deze fouten, zodat jouw contentteam optimaal profijt heeft van innovaties als chatbots, Headless CMS of AI.

MarketingOps: Een betere stroomlijning van jouw marketing operatie

Marketing Operations, MarOps of MarketingOps je hebt er misschien al eens over gehoord of gelezen, maar wat is het precies? En waarom breekt het juist nu door?

NIMA in actie voor Oekraïne: van marketeers voor marketeers

Al bijna 20 jaar werkt NIMA samen met buitenland partner ECTN voor NIMA Opleidingen in centraal en Oost-Europa. Ook in…