Videoblogging & podcasting

11 augustus 2005, 05:15

ANMI SummerschoolVideoblogging & podcasting wordt steeds populairder ook in Nederland. Frank-ly verblijdt ons regelmatig met videoverslagen van marketingevents, videosharing via bijvoorbeeld YouTube, wordt steeds populairder en sinds kort is de eerste blogger bij een filmcrew aangenomen. De verwachting is dat videoblogging en podcasting het medialandschap nog behoorlijk gaan veranderen.

Daniel Salber, mede-auteur van de FireANT videoblogging en podcasting aggregator en Michiel Leenaars, directeur van de vereniging Internet Society Nederland zullen tijdens de workshop ‘Videoblogging & Podcasting: Techniques, Tools & Strategies’ van de ANMI Summerschool een overzicht geven van de huidige stand van zaken in podcasting en videoblogging. Ook praktische voorbeelden hoe in een professionele context podcasting en videoblogging kan worden gebruikt en mogelijke ontwikkelingen van deze nieuwe media worden besproken.

Marketingfacts is mediapartner van ANMI en zal (als de tijd het toelaat) ook aanwezig zijn tijdens de Summerschool in Amsterdam eind augustus.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!