Personaliseer je Marketingfacts Jaarboek 2012

23 april 2012, 13:14

In maart kondigden we al aan dat het Marketingfacts Jaarboek ook dit jaar weer wordt uitgebracht. Het boek geeft een samenvatting van de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van interactieve marketing van het afgelopen jaar. Net als in voorgaande jaren is het bij afname van minimaal 50 exemplaren mogelijk om een eigen cover te laten ontwerpen en op deze manier een eigen touch te geven aan het jaarboek. Een eigen cover houdt in dat het logo van jouw organisatie op de cover van het boek wordt geplaatst en de kleuren van de cover worden aangepast op de huisstijl van de organisatie (zoals in de afbeelding hierboven).

In het jaarboek 2012 wordt ingegaan op de ontwikkelingen op het gebied van:

 1. E-business

 2. Online advertising

 3. E-mailmarketing

 4. Zoekmachine marketing

 5. Online branding & pr

 6. Social Media marketing

 7. Mobile marketing

 8. Online video

 9. E-commerce

 10. Usability en design

 11. Customer Service

 12. Webanalytics

Wil je voor jouw organisatie of als relatie geschenk gepersonaliseerde jaarboeken bestellen? Of wil je meer informatie over een eigen cover? Neem dan contact op met Emile Peters via 026 – 711 38 24 of mail naar emile@marketingfacts.nl.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!