Marketingfacts Jaarboek 2016-2017

In één klap op de hoogte van de staat van online marketing anno nu

Elke dag houdt Marketingfacts je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, trends en inzichten op het marketingvlak. En elk jaar doen we een stapje terug en kijken we naar het grotere plaatje. En dat resulteert elk jaar in het Marketingfacts Jaarboek, het meest actuele overzicht van de stand van onlinemarketingzaken in Nederland. Daarom hoort het altijd binnen jouw handbereik te zijn. Want met de input van 28 prominente experts, is het Jaarboek een niet te missen naslagwerk om op terug te vallen bij het maken van plannen of als je je wilt verdiepen in een specifiek onderwerp. Ook wordt het boek door veel hogescholen en universiteiten ingezet als studieboek voor marketing- en communicatieopleidingen.

Dit jaar publiceren we het Marketingfacts Jaarboek voor alweer de 11e keer. Wat ooit begon als een dunne gids over het veranderende online medialandschap, is uitgegroeid tot een 457 pagina's tellend boek waarin alle facetten van online marketing worden behandeld. Ook dit jaar hebben we middels ‘hot topics’ extra aandacht voor de belangrijkste trends in online marketing!

Bestel het boek voor € 29,95

Dan bestel je het boek in onze eigen webshop. Vinden we leuk. Via bol.com bol.com , managementboek.nl en Studystore.nl is het boek ook verkrijgbaar

Ook beschikbaar als e-book

Een boek over digital marketing kan natuurlijk niet zonder een digitale versie. Het Marketingfacts Jaarboek 2016-2017 ebook is dus uiteraard beschikbaar voor iPad en Android-tablets. Het digitale boek is responsive, dat wil zeggen dat het zich aanpast aan de schermgrootte, en is zodoende ook lekker te lezen op smartphones. Daarnaast kan je, afhankelijk van je reader, makkelijk notities en bladwijzers aanmaken.

Available on iBookstore Available on Google Play

Neem alvast een kijkje

Benieuwd hoe het Marketingfacts Jaarboek 2016-2017 eruit ziet? Bekijk een selectie pagina's.


Hoger onderwijs

Het Marketingfacts Jaarboek wordt door veel hogescholen ingezet als lesboek, naslagwerk of als hulpmiddel bij het schrijven van scripties.

Grafieken
Cases
Actuele cijfers

Meer over het Marketingfacts Jaarboek in het onderwijs


Anderen over het Marketingfacts Jaarboek

"Hypes gefileerd, stats geduid en trends voorspeld: wie permanente educatie serieus neemt, legt dit boek onder zijn kussen."
Luuk Ros, Manager Content bij NiMa
"De jaarlijkse upgrade voor iedereen die zich bezighoudt met digital marketing in Nederland. En dat al elf jaar lang!"
Victor van der Wijk, CEO bij Storm Digital
""Werkzaam in online en/of marketing? Dan is dit een niet te missen boek. Het meest actuele marketingboek van Nederland."
Roos van Vugt, founder en social media strateeg bij @Merkwerker

Bestel het boek € 29,95

Spread the word