Berenschot Marketing Trendonderzoek 2013

5 maart 2013, 12:29

Marketing Nederland bepaalt de marketingtrends van 2013

Het effectief benutten van social media was in 2012 het marketingtopic met de hoogste prioriteit, maar hoe is dat dit jaar? Wat zijn de belangrijkste marketingtrends voor 2013 en hoe maken bedrijven en in het bijzonder marketeers er gebruik van? Om hier antwoord op te geven wordt organiseert Berenschot samen met o.a. Marketingfacts voor de tiende keer het marketingtrendonderzoek.

Het Marketingtrendonderzoek kan worden ingevuld op www.berenschot.nl/marketingtrends2013. Deelnemers aan het onderzoek maken kans op toegang tot evenementen en kwaliteitsinformatie.

Over het onderzoek

Het Marketingtrendonderzoek van Berenschot is een langlopend trendonderzoek, waarmee de ontwikkelingen van de trends in marketing worden vastgesteld. Tevens levert het onderzoek informatie op over verschillen in trends tussen sectoren, en voorbeelden omtrent het benutten van trends in de praktijk.

Alle marketing-, communicatie- en salesfunctionarissen in Nederland kunnen deelnemen. Met de resultaten worden de trendmatige ontwikkelingen in marketing vastgesteld. Tevens levert het onderzoek informatie op over de verschillen in trends tussen sectoren en voorbeelden over de praktische toepassing ervan door bedrijven en organisaties. De resultaten worden gepresenteerd tijdens de Vakdagen Multichannel 2013 dat op 23 en 24 april 2013 in Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden.

De initiators van het tiende marketingtrendonderzoek zijn Berenschot, MarketingTribune. STEM, Marketingfacts, MEC, PIM en NIMA.

Afbeelding: Mark Fischer (cc)

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!