‘The most glorious time’

De redactie van Marketingfacts wenst álle marketingprofessionals, bezoekers, partners, collega's bij NIMA en BBP, maar bovenal onze bloggers, adviseurs en de schrijvers die hebben meegewerkt aan het NIMA Marketingfacts Jaarboek 23-24 een paar prachtige dagen.

22 december 2023, 16:00

Tijdens de feestdagen zijn er minder verse blogpostings dan je van ons gewend bent. We wensen je alle goeds komende dagen, met een fijn boek, een goede film, een mooi glas, een lekkere wandeling, een toffe workout, een indringend gesprek, een mindblowing podcast, geniet van kunst of natuur (nature is healing – altijd #tip). Leg die telefoon maar een tijdje in het vriesvak van je koelkast.

De redactie is twee dagen open tussen kerst en nieuwjaar. Vanaf 4 januari is business weer as usual en spreken de facts voor zich.

Thnx! – (Mat &) Luuk

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!