Advertentieverkoop voor internetradio

30 mei 2006, 04:37

CRN, de verkoopmaatschappij van regionale commerciële radiozenders, introduceert E Power Online Advertising: een nieuw verkoopbedrijf voor internetradiostations. CRN speelt hiermee in op de vraag van internetradiostations om de verkoop van advertentieruimte te verzorgen en op de behoefte van mediabureaus om voor het sterk groeiende aantal onlinezenders één aanspreekpunt te hebben.

Algemeen directeur Jan Lagrouw: “Een internetradiostation starten hoeft niet veel geld te kosten, maar een verkoopapparaat is een ander verhaal. Verkoop blijft mensenwerk en als ieder online station een eigen salesteam op moet zetten is dat een uiterst kostbare operatie. Bovendien willen mediabureaus wel zaken doen met kwalitatieve onlinezenders, maar het kost de bureaus te veel tijd om ieder station apart in te zetten én te woord te staan. De krachten bundelen is dan de oplossing.”

Bron: Adformatie

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!