Word of Mouth bestseller Jackie Huba naar Nederland

18 november 2008, 14:36

Op 11 december 2008 organiseert Multiscope het Marketing Pioneers evenement (Felix Meritis, Amsterdam). Hoofdspreker tijdens die dag is Jackie Huba, voor het eerst te zien in Nederland. Zij schreef samen met Ben McConnel “Citizen Marketers – When People are the Message”. Een marketing bestseller over de kracht van “Word of Mouth”. Sneller reageerders onder de Marketingfacts lezers kunnen er gratis bij zijn. Kijk in de comments voor uitnodigingscodes!

De Wall Street Journal was duidelijk over Citizen Marketers: “drop everything and read this book”. Ook Seth Godin was zeer enthousiast over het boek: “Wow. Every once in a while a book comes along that changes everything. Citizen Marketers is one of those books”. Jackie schreef ook “Creating Customer Evangelists – How Loyal Customers Become a Volunteer Sales Force”, door de New York Times geroemd als “the new mantra for entrepreneurial success”.

Jackie Huba is één van de bloggers van de Church of the Customer blog, die op het moment meer dan 23.000 vaste lezers heeft. In 2008 was zij één van de mede oprichters van “the Society for Word of Mouth”, een educatief en sociaal netwerk voor bedrijven die “Word of Mouth” als een deel van het DNA van hun organisatie zien. Haar onderzoekswerk naar klantloyaliteit haalde de Wall Street Journal, de New York Times, Fortune, BusinessWeek, de Financial Times en vele duizenden blogs.

Nederlandse topsprekers op Marketing Pioneers zijn Raimo van der Klein (Mobile Monday, SPRX) en Niek Veendrick (ilocal). Daarnaast presenteren zes pioniers hun vernieuwende concept of idee in een PEP talk van 15 minuten. De beste PEP talk wordt beloond met € 2.500. Natuurlijk is er tijdens en na het evenement voldoende tijd om te netwerken.

John Kivit
Directeur bij Multiscope

Ondernemer in marketing, research, innovatie en technologie. Dagelijks druk met Multiscope, Shareforce en de Innoshow podcast.

Categorie
Tags

9 Reacties

  JR

  Wat een enorm interessant evenement! Gezien mijn onderzoek aan de Universiteit van Tilburg wat betrekking heeft op online WOM (online reviews) verwacht ik dat dit een zeer interessante en inspirerende dag zal zijn. Bedankt voor de mogelijkheid om hierbij aanwezig te zijn.


  18 november 2008 om 15:50
  media

  Mooie aktie John, meteen de bloggers van marketingfacts maar getipt! 😉


  18 november 2008 om 16:11
  jkivit

  @marco: dank! Ik zag je mail, ook mooi gedaan.


  18 november 2008 om 17:29
  jkivit

  @jr: kijk, dat soort enthousiasme zoeken we 🙂


  18 november 2008 om 17:30
  Mark de Bruin

  John, ik ben erbij. Prima PR stunt van jouw bedrijf. Leuk gedaan met die Linked in groep erbij.

  Heb je mijn vraag over de visiscan cijfers van oktober 2008 nog voorbij zien komen?


  18 november 2008 om 20:46
  media

  Ik heb er ook nog een paar; dus voor wie echt heel graag wil en kort verslag wil doen van het congres voor marketingfacts, email me op info-at-marketingfacts.nl en dan stuur ik je de code!


  18 november 2008 om 20:51

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!