Willem-Albert Bol (Vodafone): “Het gaat om meer dan cost-per-something”

18 oktober 2012, 07:15

Op 8 november organiseren Marketingfacts en MarketingTribune de eerste editie van het Online Advertising Congres, waar adverteerders, media-exploitanten en uitgevers inzicht krijgen in de meest recente ontwikkelingen en technieken. Een van de sprekers is Willem-Albert Bol, manager media en marcom-planning bij Vodafone.

Willem-Albert Bol: “De online advertentiemarkt is nog steeds erg dynamisch. Echter door de opkomst van ad exchanges dreigt een verdere uitholling van waarde. Alles lijkt te gaan om cost-per-something, maar is dit waar merken echt op zitten te wachten? Ja, voor conversiegedreven campagnes wellicht wel, maar voor branding kijken adverteerders ook naar zaken als impact en storytelling. Hoe kunnen de verschillende partijen in de keten (exploitanten, bureaus en adverteerders) samen tot een gebalanceerde aanpak komen? Op die vraag zal ik me focussen in mijn presentatie.”

Overige programma

De dag biedt een breed programma met, naast de presentatie van Willem-Albert Bol, o.a.:

Het volledige programma is te vinden op de Online Advertentie Congres-website.

Event-informatie

Het event wordt gehouden in de Lichtfabriek te Haarlem.

De toegangsprijs is € 295,-. (Leden van Thuiswinkel.org en IAB en Twinkle Plus-abonnees betalen slechts €195,-; leveranciers € 695,-.)

Aanmelden

Update je kennis op het gebied van online advertising en zorg voor verbetering van uw online performance. Mis deze dag niet en meld je vandaag nog aan.

We zien je graag op 8 november!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!