[Advertorial] Val op, door niet op te vallen

28 november 2013, 07:04

Advertenties die onderdeel zijn van hun online omgeving zijn het meest effectief. Dan spreek je bezoekers aan zoals ze dat verwachten en waar ze voor komen. Effectief adverteren vraagt om samenwerking met de partij die zijn bezoekers van nature aanvoelt: de blogger, site-owner of redactie. Adfactor beschikt over een enorm netwerk van deze content creators en betrekt ze in het doorvertalen en plaatsen van een campagne.

Native advertising staat al jaren aan de basis van de producten van Adfactor. Wij leveren op een creatieve manier maatwerk, sponsored content en display advertising. Benieuwd wat Adfactor voor jou kan betekenen? Lees meer op www.adfactor.nl of laat ons meedenken: bel 070 338 88 80 of mail info@adfactor.nl.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!