Adverteer in onze Special over Datamangementplatformen!

22 juni 2016, 12:30

Begin 2016 introduceerden wij de Marketingfacts Specials. Gedurende een maand belichten onze bloggers een onderwerp in een reeks artikelen, die aan het einde van de maand worden gebundeld in een praktische en handzame pdf. Die pdf kan interessant zijn voor jou als lezer, maar ook als marketeer. Momenteel voeren we de Special over datamanagementplatformen. De pdf met alle artikelen komt begin juli beschikbaar en biedt ruimte voor relevante advertenties – misschien wel die van jou!

In de afgelopen maanden hebben we Specials uitgebracht over marketing automation, online video, de toekomst van betalen, de customer journey en mobile. Niet alleen de online artikelen, ook de pdf’s waarin de artikelen gebundeld zijn, blijken populair: gemiddeld werden deze tot nu toe 4.000 keer gedownload.

Gedurende de periode van 10 juni t/m 8 juli loopt de Special over datamanagementplatformen (DMP’s). In totaal zullen zo’n 15 artikelen over dit onderwerp verschijnen. De Special-pdf vormt daarmee een waardevolle bron van informatie en ervaringen voor iedereen die datamanagement serieus neemt.

Voor jou als adverteerder bestaat de mogelijkheid de aandachtig lezende marketeer te bereiken met je boodschap in de pdf. Bovendien bestaat de mogelijkheid van een leadgeneratie-campagne.

Een mooie kans om je merk aan het thema te verbinden!

Als adverteerder is het dus mogelijk aan te haken op deze Special. Mogelijkheden daarbij zijn o.a. 1/1-pagina-advertenties in de pdf of een lead-generatiecampagne.

Meer weten? Download dan nu het Marketingfacts Specials Mediapack of neem contact op met Majid Abou via majid@marketingfacts.nl of 06 – 46 87 53 99.

Download de Mediapack

Volgende onderwerpen

Niet voor iedereen zijn datamanagementplatformen een onderwerp om mee te willen adverteren. In september gaan we weer verder met de Specials, waarbij we dit jaar nog de volgende onderwerpen zullen behandelen (onder voorbehoud, volgorde nog te bepalen):

  • contentmarketing
  • influencer marketing
  • psychologie
  • webcare & monitoring

Biedt dat kansen voor je? Grijp ze!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!