ADV: iCE Amsterdam wijst u de weg in de mobiele wereld

28 februari 2011, 07:22

Tablets zetten een nieuwe mobiele revolutie in voor marketeers en uitgevers. De meeste bedrijven beseffen nog niet wat de impact is van de enorme opkomst van de smartphone en tablet. Bedrijven met een goed gefundeerde strategie zijn er nog nauwelijks. De meesten weten het niet: Moet je nu in één klap een nieuwe strategie invoeren of dit juist stap voor stap doen? iCE Amsterdam wijst de weg. Niet alleen voor CEOs, CIO’s, IT Professionals, ontwerpers, programmeurs en ontwikkelaars. Maar ook voor marketingmensen en uitgevers. iCE Amsterdam kent vele onderdelen. De iOS en Android Dev Camps kennen een technische invalshoek, terwijl in de meeste andere sessies de problematiek èn de mogelijkheden vooral strategisch worden benaderd. Bekijk hier het uitgebreide programma.

iCE Amsterdam is erg interessant voor lezers van Marketingfacts en daarom wordt in samenwerking met iCE Amsterdam aan alle lezers een interessant aanbod gedaan. Onder vermelding van “Marketingfacts” kunnen de eerste 25 lezers zich gratis registreren voor het iPAd & Tablet Boot Camp, dat op dinsdag 8 maart wordt gehouden. Maak gebruik van deze aanbieding en registreer vandaag nog onder vermelding van de invitation code: Marketingfacts. Normaal kost dit ticket €295.00.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!