ADV: Namens Adfactor, bedankt!

21 december 2010, 07:27

{title}Na 2008 en 2009, heeft Adfactor ook in 2010 het beste rapport volgens online mediaplanners (pdf). Daar zijn we natuurlijk heel erg trots op! Adfactor is aanbieder van online advertising & sponsored content op titelniveau.

Adfactor adviseert uitingsvormen die – steeds vaker – verder gaan dan een standaardpositie. Hierbij valt te denken aan contentintegratie, advertorials, homepage take-overs en videoproducties. Ons portfolio is divers en wordt gekenmerkt door de exclusieve samenwerking met de grootste blogs en communities in Nederland. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 070-3388880 of kijk op www.adfactor.nl.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!