#Picnic10: Jeff Jarvis over privacyrecht en een iPhone helicopter

24 september 2010, 05:19

Jeff Jarvis werd echt emotioneel toen hij het op #picnic10 had over het gevaar dat de publieke sfeer bedreigt raakt door censuur en wetgeving vanuit een misplaatst gevoel van privacy. Het privacyrecht van een huis in Google streetview in Duitsland vond hij bullshit. Jarvis gaf een aanzet tot een ‘bill of rights’ voor de internet gebruiker. Kijk verder, naast het Jarvis-interview, in onderstaande video’s ook naar mijn supecoole nieuwste gadget: de perrot helicopter met live video stream via wifi naar je iPhone die tegelijkertijd ook de afstandbediening is. Ja, dat is het: toys for boys. Ook in onderstaande video’s: Hubert Deitmers, investeerder in onder anderen Hyves, Albumprinter en Spil Games en Roeland Stekelenburg over de NOS api en de opkomst van mobiel en internet tv. Het was een mooie tweede dag van #picnic10.

Jeff Jarvis, Hubert Deitmers, Roeland Stekelenburg én een vette nieuwe gadget die je via je iPhone kunt besturen…

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

2 Reacties

    Gert Jan

    Bah die Roeland Stekelburg blijft een arrogante rukeikel..hoop dat ze hem bij de Publieke oMroep er het eerst uitflikkeren bij de aankomende reorganisatie


    25 september 2010 om 13:09

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!