LinkedIn lanceert Blackberry app

30 maart 2010, 06:33

LinkedIn lanceert vandaag een LinkedIn-app voor BlackBerry telefoons. Je kunt de app hier vinden en op BlackBerry App World. De functionaliteiten van LinkedIn kunnen binnen de bestaande mail-, agenda-, en contactapplicaties van de BlackBerry gebruikt worden. De applicatie is, zo meldt het persbericht vanmorgen, een aanvulling op eerdere apps van LinkedIn voor de iPhone en Palm Pre. Adam Nash, vice president van Search & Platform Tools bij LinkedIn:

‘’Met de toevoeging van een BlackBerry-app aan onze reeks mobiele applicaties is LinkedIn vanaf vandaag voor meer professionals bereikbaar dan elk ander professioneel netwerk. Dit is een belangrijke stap in onze strategie om onze gebruikers overal productiever te maken, ongeacht waar hun werk hen brengt.”

Belangrijke functionaliteiten van de LinkedIn-app zijn:

 • Zoeken: kom voorbereid op elke afspraak door snel LinkedIn profielen bekijken
 • Berichten: beheer je LinkedIn inbox overal
 • Netwerkupdates: blijf op de hoogte van het gesprek van de dag
 • Connecties: maak nieuwe contacten zonder computer
 • Uitnodigingen: stuur uitnodigingen om je professionele netwerk verder op te bouwen
 • Aanbevelingen: ontvang suggesties voor mensen die je wellicht wil toevoegen aan je professionele netwerk

De applicatie is beschikbaar voor de BlackBerry Tour, BlackBerry Curve and BlackBerry Bold in het Engels, Spaans, Frans, Duits, Japans en Chinees.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Wouter Glaser

  Dat werd tijd zeg.. Waarom heeft dit jaren geduurd? Een iPhone app is al veel langer beschikbaar terwijl LinkedIN bij uitstek een BlackBerry product is. Gebruik het nu een paar dagen en ben best wel enthousiast. Goede move dus!


  31 maart 2010 om 07:58
  Frank Tiggelman

  Top! werd inderdaad een keer tijd, LinkedIN werkt namelijk ook niet optimaal via de browser van Blackberry.

  App net gedownload en het ziet er erg goed uit!


  31 maart 2010 om 15:02

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!