Video: Gary Vaynerchuck crushes it op Le Web 2009

12 december 2009, 09:11

Gary Vaynerchuck is enthousiast als altijd. Zo enthousiast zelfs dat Loic Le Meur er amper doorheen kwam op Le Web 2009 en vooral luisterde naar het verhaal van Vaynerchuck, die niet te beroerd was om Le Meur flink af te zeiken. Vaynerchuck vertelt zijn verhaal over passie, inzet en de “zero cost of entry” in een tijd waarin social media en inzet kan leiden tot een enorm bereik. Doe wat je het liefst wil doen en doe dat met volledige overgave. Je hoeft je baan er niet voor op te geven, maar werk ‘s avonds in plaats van 3 uur het tweede seizoen van Lost te kijken of vier uur achter de Wii te tennisen. Gary kondigde aan als Angel Investor betrokken te zijn bij Gowalla en volgend jaar met een conferentie te willen komen met enkel Q&A sessies -communities moeten communiceren, niet stil in een zaal zitten luisteren naar hun leiders.

Vaynerchuck is wat grof in de mond en je moet houden van zijn ego, maar persoonlijk krijg ik altijd heel veel energie van zijn speeches. Helaas was er geen tijd meer voor Q&A, een onderdeel waar Vaynerchuck het best in is. Loic beloofde echter dat Vaynerchuck volgend jaar zijn volledige 30 minuten de kans krijgt om vragen te beantwoorden. Ik ben benieuwd.

Timan Rebel heeft meer dan 15 jaar ervaring als ondernemer en was de oprichter en CEO van de voorganger van Hyves, SB/SD, het grootste sociale netwerk van Nederland voor jongeren met toentertijd meer dan 1 miljoen gebruikers. Timan verkocht SB/SD in 2007 aan de Telegraaf Media Groep. Timan richtte later een startup op genaamd Snowciety, het media blog Fast Moving Targets en coachte verschillende startups bij The Next Web als Entrepreneur in Residence. Hij was ook dicht betrokken bij de start van de Lean Startup beweging in Nederland, als founding mentor van Lean Startup Machine, Evolv en verschillende andere events zoals LeanCamp in 2011 tot 2015. Toen Rockstart startte in 2011, vroeger oprichters Rune en Don aan Esther en Timan om een aantal workshops rondom Lean Startup, startup analytics vorm te geven en te werken aan het verder verbeteren en ontwikkelen van het Rockstart Accelerator curriculum. Hij werd aansluitend Lean Mentor en Coach voor alle Rockstart Accelerator programma’s tussen 2011 en 2016. Samen met Esther Gons investeerde hij in verschillende startups, zoals Cocoon, StudyCredits en Butleroy, waarbij hij naast een investering in geld ook toegang tot hun twee jaar durende gepersonaliseerde accelerator programma aanbied.

Categorie
Tags

1 Reactie

    mgvandenbroek

    Cool. Die Kodak Zi8 heerst de pan uit 😉 Wat een beroerde interviewer is die Le Meur toch. Liever Michael Arrington 😉


    12 december 2009 om 09:43

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!