SlideshareReview (60): Nog 1 verhaaltje voor . . .

10 december 2009, 09:19

Het kan niet voldoende benadrukt worden: marketing 2.0 gaat niet over de techniek. Marketing 2.0 gaat ook niet over Twitter, Facebook en wat dies meer zij. Marketing 2.0 gaat over iets heel ouderwets: het vertellen van een een goed verhaal. De presentatie van Robert Star gaat hierover:

In de visie van Star is een organisatie niets anders dan een verzameling mensen. Elk met hun eigen verhalen. Een organisatie kan daar gebruik van maken. Want niet iedereen is in staat om een prachtig verhaal te maken zoals bijvoorbeeld dat van de Bodyshop. Deze presentatie geeft flink wat handreikingen. De belangrijkste blijft m.i. dat in (bijna) elke gebeurtenis of situatie een goed verhaal zit.

Wichert van Engelen is een innovator. Veranderen is zijn vak, het zoeken en vinden van non-conventionele oplossingen zijn 'handelsmerk'. Na twintig jaar ervaring met veranderen in de financiële dienstverlening startte Wichert begin 2008 als zelfstandig gevestigd ondersteuner van innovatieprocessen en innovatiemanager. Hij richtte Het Lampje Linksonder op, ondertussen een gevestigde naam als het aankomt op inspiratie voor en tijdens het innovatieproces en resultaatgerichte brainstorms. Naast zijn consultancy en interimmanagement-werk, wordt Wichert vaak gevraagd als dagvoorzitter en als gastspreker over het operationaliseren van innovatie. Wichert blogt over innovatie en inspiratie op www.hetlampjelinksonder.nl, www.extendlimits.nl en www.nieuweproductenbedenken.nl

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!