Online Tuesday | De foto’s | Video Yme Bosma (Hyves)

10 december 2009, 11:03

Online Tuesday 8 december.jpg

Erwin Blom (The Crowds) en Yme Bosma (Hyves) waren te gast bij Online Tuesday met als thema Social Media. Blom trapte af en zapte tussen de succesvoorbeelden als iPhoneclub, Marketingfacts, Viva online waar hij interviews mee had gehouden (video volgt later). Yme Bosma van Hyves illustreerde met cases hoe merken succesvol kunnen zijn binnen sociale netwerken. Het meest opvallende van de avond was de reactie die beide presentaties bij een marketeer opriepen: ‘voor mij riekt het heel erg naar ‘wij van WC Eend adviseren WC Eend’, want social media heeft wel degelijk allerlei risico’s (op 23 min: 30 sec).’ Bekijk daarvoor de onderstaande video. Naar de foto’s.

Henk-Jan Winkeldermaat
Journalist, fotograaf, filmer bij Punkmedia.nl

Zelfstandig ondernemer. Punkmedia.nl. Journalist, fotograaf, maker van webvideo, interviewer, nieuwe media adviseur, oud-hoofdredacteur internet highprofile.nl tot 01-01-08, oud-hoofdredacteur FZ, Reed Business (2000-2006), oud-verslaggever De Gelderlander. Voor Marketingfacts redacteur en samensteller van het Marketingfacts Jaarboek. @punkmedia en @mjaarboek op twitter.

Categorie
Tags

5 Reacties

  Wouter Blok

  Erg jammer dat de mening uit de zaal niet te verstaan is. Ik zie op de foto’s dat er wel een microfoon bij was, maar blijkbaar niet aangesloten.


  10 december 2009 om 11:55
  mgvandenbroek

  @Wouter: Ja, dat was een bijzondere mening, die eerste. Die had ik graag op video gehad en met geluid. Daar is kennelijk iets mis gegaan en dat is zonde. Misschien kunnen we hem nog terughalen op een of andere manier.


  10 december 2009 om 12:25
  Paulo Lopes

  staat die eerste vraag/opmerking uit de zaal (marketing consultant) aan Yme Bosma nog ergens op video?


  11 december 2009 om 09:12
  mgvandenbroek

  Paulo, dacht het dus niet, is zonder geluid… Het geluid stond aan op de twee sprekers, en er was geen mic in de buurt.


  11 december 2009 om 09:13
  Tiger

  This makes evthyering so completely painless.


  9 augustus 2016 om 07:58

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!