ADV: 10% korting op Dell Precision workstations

10 augustus 2009, 02:42

Dell Precision-werkstations zijn de krachtigste en meest schaalbare Dell-systemen, speciaal ontworpen voor grafische professionals op het gebied van engineering, productontwerp, animatie en digitale beeldbewerking. Als de toonaangevende leverancier van werkstations werkt Dell samen met strategische onafhankelijke softwareleveranciers (Independent Software Vendors of ISV’s) om de compatibiliteit van systemen en toepassingen te certificeren, zodat uw toepassingen probleemloos op Dell Precision-werkstations kunnen worden uitgevoerd.

Bestel nu met 10% korting middels deze kortingscode: S$2KM2$M4T18V8. Deze actie is geldig t/m 31-8-2009 op alle Precision workstations.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!