CES 2009 Dag 4: Palm slaat terug met de Palm Pre

12 januari 2009, 06:15

Palm, door velen reeds doodverklaard, slaat tijdens CES 2009 keihard terug met een nieuw besturingssysteem Palm WebOS en een nieuwe telefoon de Palm Pre.

De Palm Pre is kleiner en eleganter dan de iphone maar wel met een een ingebouwd slide-out QWERTY toetsenbord. De telefoon heeft met WebOS een zeer elegant user interface waarin duidelijk is nagedacht hoe wij in het huidige internet tijdperk leven. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de mogelijkheden verschillende adresboeken en agenda’s uit Google, Exchange, Facebook en anderen tegelijk te kunnen gebruiken. De Palm Pre heeft een touch navigatie die ik – als iPhone eigenaar – een stuk mooier vind dan de iPhone.

Behalve mijn introductie van de Palm Pre heb ik het Dik kanaal gevuld met video’s van vooral andere journalisten die stuk voor stuk onder de indruk zijn van de Palm Pre.

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!