ADV: The Web and Beyond 2008

17 mei 2008, 10:20

{title}Aanstaande donderdag organiseert CHI Nederland in de Beurs van Berlage The Web and Beyond 2008. Twee jaar geleden kwamen Jared Spool en Jesse James Garrett en schreef Erik van Roekel dit verslag.

Dit jaar staat geheel in het teken van mobility met als keynote speakers onder meer Jyri Engeström oprichter van Jaiku en Christian Lindholm in het verleden verantwoordelijk voor ontwikkeling van mobiele platform Yahoo!Go, de Nokia Serie 60 user interface èn bedenker van Nokia Lifeblog. Daarnaast zijn er 12 presentaties waaruit je een keuze kunt maken voor de parallelle sessies.

Voor de ‘mobile die-hards’ is er zelfs een side-event genaamd “My Mobile rocks/My Mobile sucks” 😉

Bezoekers mogen één minuut op de zeepkist om lief of leed met vakbroeders te delen. Welk device levert de meeste ergenis op? Welk device staat boven aan je verlanglijstje? En dat blijft niet beperkt tot mobile phones maar ook devices als de Gameboy Advance mogen mee doen. Uiteindelijk rolt er een gezamenlijke Hall of Fame en Hall of Shame uit.

Wie van jullie is donderdag ook van de partij en gaat eventueel de zeepkist op?

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Raimo

    Geweldige line-up. Echt complimenten aan de organisatie. Ik ben donderdag bij!! zeepkist wellicht dan neem ik mijn crappy TyTN II mee.. 😉


    17 mei 2008 om 20:09

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!