Viral Friday: HuckChuckFacts

23 november 2007, 08:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Mike Huckabee met HuckChuckFacts. De Amerikaanse presidentsverkiezingen worden pas in november 2008 gehouden, maar veel potentiële presidentskandidaten zijn online flink bezig buzz te creëren om stemmen te winnen. Zo ook de Republikeinse presidentskandidaat Mike Huckabee, die de ‘internet meme’ Chuck Norris van stal haalt. Op plek 2, The Two Talking Cats. Twee schattige katten, Stina and Mossy, veroveren momenteel de harten van miljoenen internetters met hun katten conversatie. De viral van Victoria’s Secret maakt de top 3 deze week compleet. Heidi Klum gooit haar welgevormde borsten in de strijd ter promotie van de Victoria’s Secret Fashion Show, te zien vanaf 4 december op CBS.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!