• Mobile
    wordt gesponsord door

Widget voor extern integreren Wuzzon-shops

Widget voor extern integreren Wuzzon-shops

Online community Wuzzon heeft een widget gemaakt waarmee leden hun wuzzon-shop voor ringtones en wallpapers op een eigen website of profiel kunnen plaatsen. Kindertent.nl is de eerste en vooralsnog enige site die de widget zal integreren op zijn site (via: Twinkle, en veel eerder al, via: Wuzzon zelf). Hier ook een artikel op Admanager en lees hier een eerder artikel op Marketingfacts over Wuzzon, toen het nog Wuzz heette (Wuzz: verkoop je eigen ringtones).

Op deze manier krijgt de Wuzzon community op een slimme manier meer bereik. En daarbij snijdt het mes aan twee kanten: kindertent.nl kan zijn gebruikers op deze manier voorzien van een extra feature. Oprichter van Wuzzon, Louise Verschuren, zegt dat het maken van Wuzzon-shops op kindertent.nl al erg populair is. Er zijn sinds de introductie van de nieuwe toepassing 500 nieuwe registraties binnengekomen bij Wuzzon.

Nu is de grote vraag welke spelers zich nog meer gaan aandienen om de webshops van Wuzzon te integreren. De gesprekken daarover lopen nog. Meer over widgets op MF:

- Zorgt widget metrix voor meer advertentieopbrengsten?
- Gadgets de nieuwe marketingtool? (lees ook reacties)
- Het wordt tijd voor een widget voor tagging


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.