Widget voor extern integreren Wuzzon-shops

22 augustus 2007, 03:31

Online community Wuzzon heeft een widget gemaakt waarmee leden hun wuzzon-shop voor ringtones en wallpapers op een eigen website of profiel kunnen plaatsen. Kindertent.nl is de eerste en vooralsnog enige site die de widget zal integreren op zijn site (via: Twinkle, en veel eerder al, via: Wuzzon zelf). Hier ook een artikel op Admanager en lees hier een eerder artikel op Marketingfacts over Wuzzon, toen het nog Wuzz heette (Wuzz: verkoop je eigen ringtones).

Op deze manier krijgt de Wuzzon community op een slimme manier meer bereik. En daarbij snijdt het mes aan twee kanten: kindertent.nl kan zijn gebruikers op deze manier voorzien van een extra feature. Oprichter van Wuzzon, Louise Verschuren, zegt dat het maken van Wuzzon-shops op kindertent.nl al erg populair is. Er zijn sinds de introductie van de nieuwe toepassing 500 nieuwe registraties binnengekomen bij Wuzzon.

Nu is de grote vraag welke spelers zich nog meer gaan aandienen om de webshops van Wuzzon te integreren. De gesprekken daarover lopen nog. Meer over widgets op MF:

Zorgt widget metrix voor meer advertentieopbrengsten?

Gadgets de nieuwe marketingtool? (lees ook reacties)

Het wordt tijd voor een widget voor tagging

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!