Top 5 User Generated websites in Groot Brittanië

12 september 2006, 09:34

ComScore heeft de bezoekcijfers voor user-generated content sites in Groot Brittanië gepubliceerd en ook hier is de groei van social networks goed zichtbaar. De top 5 bestaat uit Wikipedia, MySpace, Piczo (fotosharing, vergelijkbaar met Flickr), YouTube en Bebo (vergelijkbaar met MySpace). Wikipedia kreeg 6,5 miljoen bezoekers in juli ‘06, een stijging van 253 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2005, terwijl MySpace een groei laat zien van 467 procent, Piczo stijgt met 393 procent, Bebo met 328 procent en YouTube gaat van 0 (?) naar 3,9 miljoen bezoekers per maand over het afgelopen jaar. Bijkomend feit is dat deze sites niet alleen meer bezoekers trekken, maar dat de gemiddelde tijd die bezoekers er doorbrengen ook langer is vergeleken met andere sites.

Lode Broekman
Docent Digital Marketing bij Hogeschool Van Amsterdam

Lode Broekman (1965) is een resultaatgerichte organisatieadviseur, erkend Senior Marketing Professional (SMP), met ruim 25 jaar ervaring in (online) marketing en communicatie. Hij staat bekend om zijn klantgerichte en pragmatische oplossingen voor commerciële vraagstukken en verder om zijn boeiende presentaties. Daarnaast heeft hij veel ervaring als projectmanager. Hij is enkele jaren docent op de Hogeschool van Amsterdam, Commerciële Economie.

Categorie
Tags

1 Reactie

    i loved this

    And one time it’s done for to pathology to try and bump out why the placenta pills calgary babe acquires a bit more of a encouragement from it. anyways thanks again Tammy, I in reality had a Lotus Birth?


    20 mei 2014 om 01:32

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!