Top 10 virale video’s van 2005

19 december 2005, 20:12

Polo, small but tough!

BoreMe heeft, naast de top 10 advertenties van 2005 ook de top10 van virale video’s van 2005 gepubliceerd.

Op nummer 1 staat de Small but tough video met een suicide bomber en een Volkswagen Polo in de hoofdrol. Het geheel leverde de nodige discussies op aangaande de betrokkenheid van Volkswagen.

Op nummer 3 staat een andere bekende; Is this the way to Armadillo? die in Nederland tot de Numarillo leidde.

Overigens denk ik dat het een kwestie van tijd is dat er iemand in Nederland zo gek is om dit te doen met zijn huis gedurende de laatste weken van het jaar 😉

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!