Theramed Advergame

14 december 2005, 06:30

imageNascom heeft een advergame gemaakt voor Theramed tandpasta. Theramed claimt dat binnen zeven dagen je tanden witter zouden zijn. In de advergame moet je ‘Joe’ dan ook zeven keer helpen met het poetsen van zijn tanden.

Ik kreeg het gevoel dat de game zelf ook zeven dagen duurde, maar afgezien daarvan is het leuk gedaan. Joe zijn verschijning is elke ochtend een kleine verrassing waarbij er meer gebeurd dan het witter worden van zijn tanden. (via: Adverblog)

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Timbo Koppers

    Wat een goede game! Video is altijd leuk, en er zit veel humor in.. het is wel even uitzoeken, en het werkt niet altijd even soepel.. maar je wilt er toch achterkomen hoe Joe er na 7 dagen uitziet.

    En viral, ik heb het meteen doorgestuurd, knap werk!


    14 december 2005 om 08:27

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!