The Next Web Conference uitverkocht

19 april 2013, 12:24

Twee duizend online professionals komen naar Amsterdam voor TNW

Cool! De 8ste editie van The Next Web Conference, die volgende week donderdag en vrijdag plaatsvindt, is uitverkocht. 2.000 online professional van binnen en buitenland komen naar de Westergasfabriek voor twee dagen inspiratie, educatie en zaken doen. Dat laat Patrick de Laive van The Next Web ons net weten. Ook vanuit Marketingfacts zijn we volgende week aanwezig.

Dit jaar zijn er 35 keynote sprekers, waarvan er 34 uit het buitenland, 20 startups die hun nieuwste services lanceren, 4 'TNW Academy classes en 22 hacks die worden gemaakt en gepresenteerd tijdens de conferentie.

Eerder werd al bekend dat onze aanstaande koning Willem Alexander de conferentie zal openen. Andere bekende namen zijn Tim Ferriss (investeerder in oa Twitter, Facebook en Uber en auteur van 'The 4-hour …' reeks), Kevin Hartz (CEO van Evernote), Stephen Wolfram (CEO Wolfram Alpha), Gary Shapiro (CEO van CES en auteur), Jimmy Maymann (CEO Huffington Post), Robert Scoble en Loïc Le Meur.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!