SMSAfzeggen wint Klokkenluiders Award 2002

11 april 2003, 08:14

SMSAfzeggen.nl, een initiatief van Alles Over SMS en SMS dienstverlener Emexus, heeft donderdagavond in het TROS-tv-programma Opgelicht (22.00 uur) de Klokkenluiders Award 2002 gewonnen.

Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan een organisatie of individu die zich verdienstelijk heeft gemaakt in de strijd tegen oplichtingspraktijken. De kijkers konden via de website van Opgelicht hun stem uitbrengen op ??n van de 15 kandidaten. SMSAfzeggen was met 42% van de stemmen de grote winnaar.

Frans van Hulle, mede-oprichter van Emexus: ?Steeds vaker hanteren bedrijven onduidelijke afmeldprocedures voor hun SMS-diensten. Eenmaal aangemeld voor een dienst weet een gebruiker niet op welke manier hij zich weer kan afmelden. Hij zit dus nodeloos lang aan een betaald abonnement vast. SMSafmelden.nl biedt hiervoor een oplossing: een compleet overzicht van afmeldprocedures voor de verschillende SMS-diensten. Op de site staan honderden afmeldcodes en er is inmiddels ook een sms-keurmerk ontwikkeld.?

Bas Offers, webmaster bij AllesOverSMS.nl: ?We kregen op een gegeven moment zoveel vragen van gedupeerden over het opzeggen van SMS-diensten, dat beantwoorden onbegonnen werk werd. Op onze website hadden we al een aantal afmeldprocedures staan, maar door de samenwerking met Emexus is die lijst nog completer geworden. De nieuwe website maakt het bovendien een stuk makkelijker om de gewenste informatie te vinden.?

?Het aantal SMS-diensten groeit, maar niet ieder bedrijf gaat zorgvuldig met zijn dienst om. Omdat het versturen van ?ongewenste? SMS-berichten de sector een negatief imago geeft, hebben wij samen met AllesOverSMS.nl deze dienst opgezet?, aldus Frans van Hulle. “Het is zondermeer een leuke opsteker voor ons dat deze aanpak door het publiek gewaardeerd wordt. Een bevestiging dat we op de goede weg zijn.”

Bron:

http://www.persberichten.com/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!