Search-gedeelte van Internet Explorer als reclamemedium

4 maart 2004, 17:37

Wellicht al oud nieuws, maar dit viel me toch op. Ik bezoek dagelijks formule 1 sites en bij f1welt.de kwam ik iets opvallends tegen. Bij het openen van de pagina opent zich automatisch het search gedeelte met daarbinnen een banner.

Search-gedeelte van Internet Explorer als reclamemedium

Edwin Duys
Social Media & Online Markeitng Realist | Mede-oprichter Saristos bij Saristos

Dol op het bedrijfsmatig toepassen van online marketing en social media. Mede-oprichter en partner van Saristos, realisten in online marketing en social media. Mijn drijfveer is bedrijven te helpen om door middel van content marketing via social en digitale media gekwalificeerde potentiële klanten (leads) te genereren. Je kunt mij zakelijk volgen via Twitter en met mij connecten via LinkedIn

Categorie
Tags

7 Reacties

  media

  Interessant! Heb net zelf ook even gekeken maar bij mij wordt het search-gedeelte niet automatisch geopend. Wellicht afhankelijk van instellingen?


  4 maart 2004 om 18:31
  Eduys

  Bij mij doet ie het telkens opnieuw. Ben dan benieuwd welke instellingen dit dan betreffen. Iemand een idee??


  4 maart 2004 om 18:41
  Roelof

  Verrek, inderdaad. Vreemd.


  4 maart 2004 om 20:08
  at

  vergis ik me of hebben we het hier op en variant op een (ongewenste) popup…haha


  4 maart 2004 om 22:10
  alexstil

  Wordt ook al in Nederland gebruikt. Als ik het goed heb kun je deze advertentiemogelijkheid bij Adlink inkopen.


  5 maart 2004 om 06:44
  Martin

  Ik ben het nog niet eerder tegengekomen, het is wel een slimme manier voor een extra banner plek. Ik verbaasde me er over hoe simpel het te gebruiken is. Zoals Marco al aangeeft is het natuurlijk mogelijk om dit op een zinvolle manier te gebruiken ( niet als directe bannerpositie ). Ik zit bijvoorbeeld te denken bij de zoekpagina van een website. Wanneer een site beschikt over een zoekpagina heb je wel mogelijkheden om de klant op dat moment te attenderen op uitgebreide zoekmogelijkheden of een banner die aansluit bij de zoekpagina.


  5 maart 2004 om 07:42

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!