ReclameReview: C1000 X-GOGO’s

6 september 2012, 11:30

Nog geen maand geleden besprak ik hier de nieuwe campagne van C1000 met Jack Wouterse en Cas Jansen. Maar speciaal voor de actie rond de X-GOGO's hebben ze ook twee commercials gemaakt zonder deze acteurs. Een slimme zet, vind ik, want hiermee spreken ze de kinderen direct aan. En die zorgen vervolgens weer dat hun ouders naar C1000 gaan.

Credits:

Bureau: Vijf890

Creatie: Wilbert Leering, Marco Jongeneel

D.O.P.: Gabor Deak

Editor: Ben Isaacs

Klant: Matthijs Moeken, Willemijn Sneep

Producer: Mimoun Bouchammir

Regisseur: Billy Pols

Productie: hazazaH

Postproductie: Condor Digital

Muziek: [PIAS] Holland

Geluid: Sauvage

De doelstelling:

Kinderen enthousiaste maken over de nieuwe X-GOGO's.

De uitwerking:

Met de X-GOGO's van C1000 heb je iets extreems in handen. En dat zie je. In twee commercials speciaal voor kids gemaakt zien we door de ogen van spelende kinderen hoe hun fantasie werkt. Want de X-GOGO's zijn nu meer dan ooit gemaakt om mee te spelen.

Het oordeel:

Goed gedaan dit. In de skate-commercial hierboven en in de dansversie zie je precies hoe de verbeelding van een kind werkt terwijl het speelt met de X-GOGO's. Onze oudste zoon is 6 jaar oud en ik weet zeker dat als hij de skate-commercial ziet, dat hij vervolgens vraagt wanneer we boodschappen gaan doen bij C1000. Zo werkt het nu eenmaal en daar wordt heel goed gebruik van gemaakt met deze commercials. Slimme mediaplanning rond populaire kinderprogramma's doet de rest. Leuk gedaan ook met dat Boerenbont-motief in die skatebowl. Ook al is deze commercial op kinderen gericht, hij spreekt mij veel meer aan dan de versie voor de ouders met Jack Wouterse en Cas Jansen. Of misschien zegt dat juist iets over mij…

David Brinks
Eigenaar bij Hardcopy

Freelance (SEO-)copywriter en mede-eigenaar van Radish Concepts. Blogt ook op Copytips.nl. Houdt van korte bio's.

Categorie
Tags

1 Reactie

    DanielTof

    We’re website, You will find directory real estate Spain, where represented all detailed information about any available real estate Spain. apartment in spain buy cheap sea. We present our website the cheap and affordable housing, buy that can anyone. Townhouses and small apartment and palaces, other housing in our directory there are in rich range.

    We present to budget the property and real estate VIP category. property in spain accommodation. For every of catalog items attached extensive description sold good photo.


    23 januari 2017 om 02:48

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!