Podcast: voice volgens voice-pioniers Maarten Lens-Fitzgerald en Jeroen de Bakker

Podcast: voice volgens voice-pioniers Maarten Lens-Fitzgerald en Jeroen de Bakker
, HelloMaaS
@doorn

Hey Siri! Hello Alexa! Is voice-marketing de revolutie in marketing en interface-design? Met Maarten Lens-Fitzgerald en Jeroen de Bakker, a.k.a 'The Voices of Voice Marketing' gaan we in gesprek over deze 'nieuwe' vorm van marketing, de strategie erachter en de toekomst ervan. 

HelloMasters is de tweewekelijkse podcast van HelloMaaS, waarin Louise Doorn spreekt met de huidige en toekomstige leiders in de Nederlandse marketingscène. 

Is voice-based marketing een hype? Nog te vroeg voor ROI? Of moeten alle marketeers hun marketingplannen voor 2020 direct aanpassen?  

In deze achttiende HelloMasters podcast praat ik met twee pioniers in voice-marketing: Jeroen de Bakker, Directeur Product & Growth bij Talpa Network Radio en Maarten Lens-Fitzgerald, Head of Voice Marketing bij Nodes. De Bakker is overigens ook een HelloMaaS-adviseur van het eerste uur. 

"Hoe kan de voice-trend door merken goed ingezet worden?"

Met 50 procent van alle zoekopdrachten via voice, met name in de auto, mobiele telefoon en ook steeds meer via apparaten als Amazon Echo, is een grote verandering in digitaal zoekgedrag in gang gezet. Maar wat houdt voice-marketing precies in? Hoe kan de trend door merken goed ingezet worden? 

Luister naar de twee pioniers in voice-marketing in Nederland en leer de do's en don’ts van voice-marketing. 

De podcast is ook via iTunes en Spotify te beluisteren.

Wil je een kort en bondig advies of voice-marketing in jouw bedrijf past? Zoek je feedback op jouw marketingplan voor 2020? Ga naar hellomaas.com en maak kennis met Marketing as a Service. Meer weten? Klik hier.

Credits afbeelding: Ilyass Seddoug / Unsplash, licentie: CC BY-NC-SA (Niet-commercieel hergebruik, inclusief aanpassing)

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.