Filters
  • Categorie

  • Tags

  • Auteur

Als je rijk wil worden moet je geen dierentuin beginnen

Deze keer in onze podcast de CEO van Wildlands, Erik van Engelen, reputatiespecialist ‘avant la lettre’.

Sterk Digitaal Merk met Ingmar de Lange [Podcast]

Ingmar de Lange heeft in mijn ogen een geweldig boek uitgebracht: Sterk Digitaal Merk. Iedereen moet als merk digitaal aanwezig zijn, maar toch is er weinig over bekend hoe je dat nou het beste aanpakt.

Hét geheim van een goede branded podcast

Hier moet je live bij zijn: kom op 1 november naar The Dutch Podcast Conference. Er zijn nog tickets, maar wees er snel bij!

Hoe je marketing voor je museum bedrijft

Afgelopen zondag was ik in museum MORE. Ik sprak er met Museummaker Theo Meereboer.

Van bijna failliet naar 3 miljoen met Koen Derks (Youseum)

Meet Koen Derks. Deze gave gast heeft net 3 miljoen euro funding opgehaald met zijn idee. Hij ontdekte het tijdens een date in New York.

Podcast: De waarde van design met Wouter Friso van Today

In deze podcast spreek ik Wouter Friso, partner bij het Utrechtse designbureau Today. Over groei, de opdrachtgevers en hun werkwijze.

B2B Content Podcast: Samira Salman over events in B2B

Over de dood van de keynote speaker en de geboorte van het podcast-event.

De Namarama Show met Geert Docter van Philips [Podcast]

In deze podcast spreek ik met Geert Docter over de vraag wát sterke namen voor je merk kunnen betekenen. Een ontmoeting met een fellow-namen-nerd.

De Namarama Show met Matthijs Roumen [Podcast]

In deze podcast spreek ik met Matthijs Roumen, Strategy Director bij September (uiteraard, waarom die naam?) en dat is een bureau waar we zeker vaker van gaan horen.

De volgende stappen na een jaar FC Mediacircus

Een jaar en 50 shows geleden zijn Robert Maaskant, Jos Govaart en ik begonnen met FC Mediacircus; een podcast over sport, media en business. Tijd voor een paar harde lessen over het opbouwen van een publiek. Uiteraard mogen jullie meelezen.

Paarden die je mail beantwoorden

Paarden die je mail beantwoorden. Meubels die je makkelijk kunt verdelen als een relatie stopt. Apestaartjaren uit België. Granfluencers. En alle ontwikkelingen in de podcast markt. Dit is een nieuwe week van Koot!

'Thought leaders brengen anderen in beweging'

“Mijn vak bestaat straks niet meer…” Geschokt kijkt Kees van Laarhoven zijn collega Lucien Engelen aan. Beide mannen werken op…