Online rss reader FeedRead verkocht

28 maart 2006, 09:30

Jeroen Bertrams heeft online rss reader FeedRead aan De Heus Multi Response Media uit Zwaag verkocht. De Heus maakte dat gisteren op haar eigen reader, OnlineRSS, bekend. Interessant te zien dat De Heus RSS als een belangrijk kanaal voor haar activiteiten ziet. Zo werd al enige tijd terug ook RSSFeeds door de uitgever van de bekende carddecks ingelijfd. Volgens Tim Roemer, manager internet bij De Heus, zullen op korte termijn nog enkele rss diensten worden gekocht.

Ik werkte tien jaar bij de grote uitgevers van Nederland. In 2001 ben ik voor mezelf begonnen, als zelfstandig webmarketeer en freelance auteur. Op internet zijn zoekmachines mijn grote passie. Zo voer ik voor grote en kleine klanten Google AdWords-campagnes. Begin 2005 heb ik Feeder, de Nederlandse RSS zoekmachine, gelanceerd.

Categorie
Tags

6 Reacties

  media

  Inderdaad een interessante ontwikkeling; beide gefeliciteerd!


  28 maart 2006 om 09:38
  De Heus

  Wat willen spammers met rss?


  28 maart 2006 om 10:41
  media

  Stoer om anoniem dit soort reacties te plaatsen. Ik neem aan dat je de disclaimer van Marketingfacts kent en dat we de IP-adressen vastleggen en indien nodig publiceren? Misschien moeten we dit maar standaard gaan doen voor iedereen die anoniem wil reageren. Idee?


  28 maart 2006 om 10:51
  Marco Derksen

  Sorry, maar dat twee mensen onder mijn naam reageren is echt onbehoorlijk?

  — Wie van de drie is de echte Marco? —


  28 maart 2006 om 11:54
  ernstdirkzwager

  Misschien een rare vraag, maar we gaan toch geen puberpraktijken krijgen op een professionele weblog? Ik ben juist zo verheugd over het feit dat er op Marketingfacts niet ge-gegeenstijld en ge-retecoold wordt. Als ik me aanstel mogen jullie het zeggen hoor.


  28 maart 2006 om 12:39

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!