Marketing Pioneers: hou 11 december vrij!

14 september 2008, 18:41

Op 11 december 2008 staat er iets bijzonders te gebeuren. Reserveer deze dag nu in je agenda, want dan staat er iets bijzonders te gebeuren. Ook voor ons is het spannend en nieuw, maar we noemen het Marketing Pioneers. Het is nog pril, maar wordt prachtig. We kunnen er daarom nu nog niet alles over vertellen. Een tipje van de sluier kunnen we al wel oplichten: inspiratie, innovatie, contacten, pioniers, het allerbeste en ‘wie jarig is trakteert’ vormen de hoofdlijnen van deze dag. Een mooie afsluiting van een bijzonder jaar.

Wil je verzekerd zijn van een bijzondere ervaring op 11 december 2008? Surf dan snel naar www.marketingpioneers.nl en geef door dat je de datum in je agenda hebt gereserveerd. Zo’n 200 Marketing Pioneers gingen je al voor. Deze ervaring is voor een selecte groep pioniers weggelegd. Je moet er dus wel wat voor doen 🙂

Maar 11 december 2008 is slechts een deel van de puzzel. Er is meer. Zoals de Linkedin Group die we voor jullie aan het bouwen zijn. Daar leren we je graag nog wat beter kennen. Echte pioneers beginnen met niks, zo ook deze group. Schrijf je snel in, want leden van deze group hebben een streepje voor. Nog geen Linkedin account? Geen probleem, je kunt je via onze Marketing Pioneers pagina ook registreren voor Linkedin. Zit je niet op Linkedin maar wel ook Xing? Ook daar kunnen we je van dienst zijn. Surf dan naar onze Xing group.

We houden contact!

John Kivit
Directeur bij Multiscope

Ondernemer in marketing, research, innovatie en technologie. Dagelijks druk met Multiscope, Shareforce en de Innoshow podcast.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!