Livestream: Open de kassa, geld verdienen met content!

29 mei 2013, 12:24

Vanmiddag om 14.30 uur start het congres ‘Open de Kassa’. In Pakhuis De Zwijger (Amsterdam) worden grote traditionele mediaspelers als Henk Scheenstra (COO van Sanoma), Laurens Verhagen (hoofdredacteur Volkskrant.nl) en Josja Zijlstra (uitgevers segmenten Telegraaf Media Groep) aan de tand gevoeld door Marianne Zwagerman (Red de Journalistiek-initiatiefnemer) over de vraag waarom uitgevers niet beter hun best doen om consumenten te verleiden tot het kopen van digitale content. Aan het woord komen o.a. Oscar Diele, CMO van Spil Games, over hun omslag naar een e-commerce model en Mathieu Volkers van PayPro over de marketing van e-books en online cursussen en Jan Jaap Heij van De Nieuwe Pers over de introductie van online abonnementen op berichten van journalisten. Ben je er niet bij? Don't worry, want hier vind je de livestream!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

6 Reacties

  Jasper

  Is de stream ook ergens terug te kijken?


  30 mei 2013 om 07:33
  Steffan

  Livestream werkt niet, probeer het al een halfuur op meerdere browsers en meerdere pc’s. Overbelast?

  Heb nu dezelfde vraag als Jasper. Kan ik deze stream eventueel ergens terug kijken?


  30 mei 2013 om 13:28
  bramkoster

  @Steffan: dat de livestream niet werkt zal te maken hebben met het feit dat het event gisteren plaatsvond… 🙂

  Ik zal navragen of er een on-demandversie van de videoregistratie komt!


  30 mei 2013 om 13:34
  bramkoster

  @Jasper en Steffan: er komt idd een ’terugkijk-versie’, die is waarschijnlijk morgen beschikbaar. Ik zal ‘m dan even met jullie delen en als het mogelijk is hierboven embedden!


  30 mei 2013 om 13:59
  Steffan

  @bram meen je dat? God ik moet misschien maar eens leren lezen dan. Achja niemand ontkomt aan een stomme actie op z’n tijd he?

  Ik hoor graag van je Bram.


  30 mei 2013 om 14:01

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!