Je bent jong en je wilt wat: startups op TNW12

8 mei 2012, 10:25

Zoeken naar de passie op de beursvloer

Een startup hebben, is tegenwoordig retecool. En er zijn er zelfs een paar die er een aardige boterham mee verdienen. The Next Web, ooit zelf ook een startup, heeft zichzelf als doelstelling gesteld de Europese startups te faciliteren in de, vaak met allerlei obstakels bezaaide, weg. En die zijn er zat, zo heb ik zelf ook ondervonden met onze plas-app. Naamsbekendheid, funding, advies, er komt heel wat bij kijken om een bedrijf van de grond te stampen. Een beetje hulp hier en daar is dan ook erg welkom. Op de TNW Conferentie uitte dit zich in een drietal zaken: de Startup Tables, Startup Booths en een Startup Rally. Tientallen bedrijven met vaak onmetelijke ambities exposeerden zichzelf en hun product of dienst aan de vele bezoekers.

Voor een uitgebreid verslag en links van (onder andere) de winnaars van de Startup Rally verwijs ik naar de blogpost van Anneli Rispens. DigiRedo TV in samenwerking met Marketingfacts gaat zoeken naar de dynamiek op van de beursvloer en we gaan in gesprek met een aantal 'ondernemers-in-de-dop'. Eens kijken hoe het zit met dat jeugdig enthousiasme.

Ooit begonnen in de R&D in de bioscience heb ik een weg gebaand middels marketing en sales in de farma-wereld naar nieuwe media en innovatie. In 2008 het bedrijf DigiRedo opgezet waar we gepassioneerd nieuwe communicatieconcepten ontwikkelen en implementeren met de digitale instrumenten die de wereld veranderd hebben. In 2012 een volgende stap genomen met het opstarten van Synappz Medical Apps, een unieke netwerkstart-up voor het bedenken, ontwikkelen en vermarkten van medische apps. Synappz is genomineerd voor het eHealth Start Up 2012 bij Doctors 2.0 en onze eerste medische app, iP Plaslijst, voor de Health Apps Awards op Artsennet.nl.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!