Ilse media presenteert nieuwe web-logdienst

21 februari 2006, 06:26

Vanaf vandaag presenteert ilse media op overweblog.blogs.com haar nieuwe web-logdienst. De komende weken zal het web-logteam laten zien wat er allemaal mogelijk is met de nieuwe dienst. Het zal de bezoeker snel duidelijk zijn dat ilse media uiteindelijk heeft gekozen voor Typepad (van SixApart).

Daarmee komt een einde aan de speculaties voor welk platform ilse media zou gaan kiezen als opvolger van web-log.nl. De keuze voor SixApart betekent dat ilse media beschikt over een wereldwijd geaccepteerd platform voor weblogs dat schaalbaar (wereldwijd ruim 11 miljoen blogs) en up-to-date (spamfilters, nieuwe functionaliteiten, etc) is.

Als ik het goed heb begrepen gaan op korte termijn een aantal testers met de nieuwe web-logdienst aan de slag; in het tweede kwartaal van dit jaar zullen ook de andere gebruikers worden overgezet naar het nieuwe platform. Minouk, Michiel, Kim en Joris heel veel succes!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

8 Reacties

  media

  En da’s best lastig voor Maarten weet ik 😉 Ben nu overigens wel benieuwd welke exclusieve nieuwigheden je bedoelt:

  (…) Ik kan nog niet al te veel onthullen, maar ik kan al wel dit zeggen: momenteel wordt er bij Six Apart hard gewerkt om er voor te zorgen dat web-log.nl gebruikers niet alleen van de ‘standaard’ functies van TypePad gaan kunnen genieten (mobiel bloggen, fotoalbums, WYSYWIG editor, TrackBacks, categorieën, TypeLists, podcasting…) maar dat er ook een aantal ‘exclusieve’ nieuwigheden gaan in zitten. (…)


  21 februari 2006 om 08:03
  media

  En uiteraard nog gefeliciteerd met de deal Maarten!


  21 februari 2006 om 08:04
  Aldo

  Hele grote stap voorwaards in het verder verbeteren (professionaliseren?) van de weblog community. Werk zelf met Typepad en ben hier erg tevreden over.

  Groet


  21 februari 2006 om 08:06
  Anders

  Is wat voor te zeggen. Opmerkelijk is wel dat ilse media hiermee de mogelijkheid van een centraal registratiesysteem voor Ilse-sites laat lopen. Nu heeft cu2 een eigen ledendatabase, krijgen web-log-gebruikers een Typepad-key en zullen andere sites ook weer hun eigen systeempje hebben. Dat biedt weinig houvast voor verrijking, targeted advertising, cross selling en dergelijke.


  22 februari 2006 om 15:22
  Hemaworstje

  Prachtig, ,standaard gejat fietsje met een ilse koplampje ..

  geen creativiteit, niks innovatiefs, vooral geen geld in steken , belooft wederom leuke tijden te worden, laat web-log.nl maar lekker achter de feiten aanhobbelen , de juiste positie voor hun.


  22 februari 2006 om 19:05
  Roy Huiskes – chapter42

  hehe en dan zelf een web-log account hebben 😀


  22 februari 2006 om 19:10

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!