Hoe shoppen we in 2020? Doe mee met het grootschalige expertonderzoek!

24 juli 2013, 08:59

Hoe shopt de consument in 2020? En hoe bereiden e-commerce-partijen zich daar het best op voor? Het zijn de belangrijkste vragen voor het onderzoeksprogramma Shopping2020. In samenwerking met GfK is nu een grootschalige onderzoek gestart en zij horen graag jouw mening. Dus doe mee! Het duurt ongeveer 15 minuten. We beseffen dat dat veel is, daarom krijg je als deelnemer het gehele onderzoeksrapport toegestuurd.

Hoeveel kopen we onze spullen over 7 jaar, zowel offline als online? En welke is dan groter? Hoe groot wordt online in bijvoorbeeld de foodbranche?

Met dit onderzoek wil Shopping2020 de verwachtingen en visies van markt- en marketingexperts in kaart brengen over het shopgedrag in de toekomst. De resultaten worden gepresenteerd op Shopping Today op 26 september. En als participant aan het onderzoek ontvangt u het onderzoeksrapport.

doe mee aan het onderzoek

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Credits afbeelding: Olaf Gradin (CC)

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!