Hiddink in ‘commercial’

20 december 2004, 10:25

PSV is in de ban van tv-commercials. Deze week speelden trainer Guus Hiddink en Theo Lucius de bekende pindakaasreclame van Dick Advocaat na op ??n van de hoogste flats van Eindhoven.

Hiddink kroop in de huid van Advocaat die in de maling werd genomen door een jongetje (Lucius), dat zogenaamd de bal op een hoog gelegen balkon zou hebben geschoten. Daarna hapte deze grijnzend in een boterham met pindakaas.

De ‘commercial’ wordt vertoond in De Verlenging, het restaurant in het PSV-stadion waar ook veel spelers komen. Onder leiding van een van de eigenaren, Paul van Kemenade, werd de afgelopen maanden een serie tv-commercials nagespeeld. Zo imiteerde Ren? Eijkelkamp de Fortis-reclame (‘I can see clearly now’) met de steeds lachende Ruud Gullit, die tegenslag heeft op weg naar de Feyenoord-training. Alleen zat de assistent-trainer van PSV op een tractor waarmee hij onder andere een fiets vermorzelt.

Bron:

http://www.ad.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!